Synnytys 19.02.2020

Kaksplussan hittibloggaaja sai tänään vauvan – perheonnen taustalla syöpä- ja lapsettomuushoitoja

”Sektio oli ihana!”, kertoo porvoolainen Desire Nyman.

Teksti
Toimitus
Kuvat
Mirva Kakko

Kaksplussan bloggaaja Desire Nymanin, 27, tyttövauva on syntynyt! Vauva syntyi suunnitellulla sektiolla Espoon sairaalassa 19.2.2020 klo 9:31. Pituutta raskausviikolla 39+1 syntyneellä tytöllä on 51 cm ja painoa 3756 g.

Pienokainen on Desiren ja hänen puolisonsa Andreas Nymarkin ensimmäinen yhteinen lapsi. Desirellä on entuudestaan kolmevuotias tytär Isabelle ex-miehensä kanssa.

– Sektio oli ihana! Todellakin korjaava kokemus. En voi kehua Espoon sairaalan henkilökuntaa tarpeeksi, Desire kertoo Instagram-tarinassa.

Suunniteltu sektio oli Desiren valinta

Desiren ja Andreaksen tyttö syntyi suunnitellulla sektiolla, koska Isabellen synnytys oli ollut Desirelle hyvin rankka kokemus. Desire pääsi keskustelemaan asiasta pelkopolille ja sai lääkäriltä luvan sektioon.

Belle syntyi monella tapaa poikkeuksellisella hätäsektiolla raskausviikolla 32, kun istukka yllättäen repesi naistenpoliklinikan parkkipaikalla juuri ennen kontrollikäyntiä. Desire päätyi yksin sektioon jo suljetulla Porvoon synnytysosastolla.

Yhteisen biologisen lapsen saaminen ei ollut itsestäänselvää

Desire on kertonut avoimesti raskautta edeltäneistä lapsettomuushoidoistaan. Andreas sairasti nuorena kivessyövän, eikä syöpäleikkausten jälkeen voi saada luonnollisella tavalla lapsia ilman hoitoja.

Desire on koko tämän viikon Kaksplussan IG-vieraana. Liity Desiren vauvamatkalle Instagramissa täältä.

Desire Nymanin blogi

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Kokeile Kaksplussan laskureita

X