Synnytys 11.12.2023

Laura Lepistön kuopus syntyi vikkelästi: ”Vauhti taitaa olla verissä”

Laura Lepistön ja hänen aviopuolisonsa kuopus on syntynyt.

Teksti
Anniina Rintala
Kuvat
OM-arkisto

Suomen menestyneimpiin luistelijoihin lukeutuva Laura Lepistö, 35, sai perheen uusimman tulokkaan syliinsä toisen adventin aikoihin.

Lepistö paljastaa Instagram-tilillään saaneensa juuri purettua viimeiset muuttolaatikot, kun pienokainen päätti aloittaa matkansa vatsan tälle puolen.

Synnytys tapahtui hyvin vikkelästi, vain kahdessa tunnissa.

– Tervetuloa meidän jengiin pikkuinen! Viimeisten muuttolaatikoiden purkamisen jälkeen hän päättikin tehdä grand entrancensa tehokkaasti parissa tunnissa. Vauhti taitaa olla verissä, en ymmärrä…Paras pikkujouluylläri, Lepistö kirjoittaa Instagram-postauksensa yhteydessä.

Raskaaksi tuleminen ei ollut entiselle kilpaurheilijalle itsestäänselvyys

Lepistö kertoi Anna-lehdelle vuonna 2021, että hänen oli tietoisesti höllättävä kierroksia, jotta raskaaksi tuleminen mahdollistui.

Tiukka treenitahti ja lukuisat taitoluistelukilpailut pitivät Lepistön vuosia kiireisenä. Vaikka luistelu on ollut hänelle vuosia suurin intohimon kohde, se jätti jälkensä: kun Lepistö lopetti kilpailemisen, hän jatkoi edelleen hektistä elämänrytmiä yrittäjänä.

Lopulta toive raskaudesta ja asiantuntevan lääkärin kommentit saivat hänet havahtumaan.

– Oli pysäyttävää, että kroppani oli edelleen ylivirittyneessä tilassa. Aloin hiljalleen ymmärtää, että arkeni oli ollut aikamoista juoksemista. Kehoni toiminta ei ollut päässyt urheilu-uran jälkeen palautumaan normaali­tilaan, koska olin painanut uran jälkeenkin täysillä menemään melkein kymmenen vuotta, Laura sanoo.

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Kokeile Kaksplussan laskureita

X