Synnytys 12.07.2019 Päivitetty 13.08.2019

Raju ja koskettava video: Ruotsin suosituin bloggaaja synnytti julkisesti – katsottu päivässä jo yli 400 000 kertaa

Voitko sinä katsoa tämän videon liikuttumatta?

Teksti
Toimitus

Kenza Zouiten Subosic, 28, on kiistatta Pohjoismaiden seuratuimpia muotibloggaajia. Kenza sai kuulla 26-vuotiaana, että hänellä ovat alkaneet ennenaikaiset vaihdevuodet ja aluksi näytti siltä, ettei hän tulisi saamaan lapsia lainkaan. Bloggaaja on kertonut kokemuksistaan avoimesti blogissaan ja Youtube-kanavallaan siitä, kuinka he yrittivät miehensä Aleksandarin kanssa raskautta jo pidemmän aikaa.

Kenzan tarina on koskettanut monia, sillä hän on kertonut tuntemuksistaan aidosti ja kaunistelematta. Hän jakoi Youtube-videon, jossa hän kertoo tilanteesta, jolloin hän teki postitiivsen raskaustestin ja päästi seuraajat näkemään tilanteen, jossa hän paljasti onnellisen uutisen miehelleen. Video sai kommenttien perusteella katsojien kyynelkanavat aukeamaan.

Kolme viikkoa sitten Kenza viimein synnytti hartaasti odotetun Nikola-pojan. Vauvan syntymää odotettiin keskustelupalstoja myöten herkeämättä, sillä raskaus meni kaksi viikkoa yliajalle.

Kenza julkaisi eilen kaunistelemattoman videon synnytyksestä, jossa hän kertoo synnytyksestä ja näyttää, miten vauva viimein saapui maailmaan kahden tunnin ankaran ponnistelun jälkeen. Videon lopussa tuore äiti kertoo, että vauvalla oli iso pää, jonka vuoksi ponnistaminen oli työläämpää.

Videolle on kertynyt jo tässä ajassa hurja määrä katselukertoja. Tämäkin video sai katsojan kyyneleet virtaamaan, mutta osalle video on aiheuttanut synnytyspelkoa.

Kenza on mainittu Ruotsissa sekä parhaiten palkattuna bloggaajana että hakukoneiden suosituimpana blogipersoonana. Hän on myös eurooppalaisessa listauksessa mantereen 8. vaikutusvaltaisin muotibloggaaja.

Lue myös: Mutsis on -bloggaaja Emilia tilasi ammattikuvaajan synnytyssaliin

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Kokeile Kaksplussan laskureita

X