Raskaus 28.10.2019 Päivitetty 30.07.2020

Suomen suurimpiin bloggaajiin lukeutuva Xenia saa vauvan! Raskaus toi ”jäätävän väsymyksen”

Raskausuutinen yllätti Xenian, sillä takana oli raskas kuukausi sairasteluineen.

Teksti
Anniina Rintala
Kuvat
Paula Kukkonen/Otavamedia

Odotusonnea hehkuva Xenia Andersson-Sutton  vahvisti perjantai-iltana, että perheeseen on tulossa kolmas lapsi. 14. raskausviikolla oleva Xenia kertoo blogissaan, että on käynyt jo useissa ultraäänitutkimuksissa varmistamassa pienokaisen voinnin.

– Vaikka aika menikin hitaasti, tuli viikko 7 vihdoin ja viimein ja samalla lääkäriaikani. Kaikki näytti silloin hyvältä. Sydän löi, raskaus oli oikeassa paikassa eikä kohdussa ollut hematoomaa, kuten viimeksi. Uskalsin siis huokaista helpotuksesta, Xenia kirjoittaa.

– Koska olen kontrollifriikki, varasin kuitenkin vielä yhden alkuraskauden ultran viikolle 10. Ajattelin, että jaksan aina odotella sen kolme viikkoa, ja sen jälkeen onkin sit jo np-ultra.

Suositun Xenia’s Day -blogin kirjoittajalla ja hänen puolisollaan on ollut vahva halu saada vielä kolmas lapsi. Xenia Andersson tunnustaa aina kadehtineensa heitä, joilla on suuri perhe.

– Omalla kohdallani ensimmäisen lapsen saanti aiheutti sellaisen reaktion, että halusin lisää. En edes osaa selittää sitä, mutta joku tunne minulla vain on, Xenia summaa.

–Toki olen minäkin ollut suurin piirtein soittamassa aikaa sterilisaatioon huonosti nukuttujen öiden jälkeen, mutta kun ei lapset ole vain sitä. Mä näen sen niin, että mulle ne parhaimmat asiat elämässä eivät ole niitä helpoimpia.

Xenia kertoo kärsineensä raskauspahoinvoinnista, jota ei edellisissä raskauksissa ilmennyt lainkaan. Instagram-tilinsä mukaan äiti voi tällä hetkellä mainiosti, kun alkuraskauden pari kuukautta kestänyt ”jäätävä väsymys” ja pahoinvointi ovat väistyneet.

Xenia Andersson on yksi Suomen kirjoittavien bloggaajien kärkinimistä, joka on myös tuttu nimi parhaiten toimeen tulevien bloggaajien listoilla. Hän on pitänyt lifestyle-blogiaan vuodesta 2011.

Xenian esikoistyttö syntyi 2013 ja pikkuveli hänelle tuli vuonna 2017.

Koko perhe odottaa innolla uutta tulokasta.

Onnea Xenialle!

Blogiin tästä: Xenia’s Day

Lue myös:

Bloggaaja Xenia Andersson: ”Olisinpa toisen lapsen kanssa rennompi”

Lue myös

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Kokeile Kaksplussan laskureita

X