Allergialapsi etelään

Ollaan lähdössä Gran Canarialle ensi lauantaina ja kaipaisinkin vinkkejä matkaa varten! Aiomme ottaa purkkiruokia mukaan, niitä muutamia merkkejä mitkä meille sopivat... Tarkoitus olisi että lapsi saisi joka päivä yhden liha-aterian ja toisen kasvisaterian, paikallisista kasviksista. Huoneistohotellissamme on kokkausmahdollisuus. Hedelmiä on varmasti runsaasti saatavilla ja hedelmäsoseitakin. Paikalliset liha- ja kalapurkkiruoat tuskin käyvät ja ravintolaruoka ei varmasti käy.
Eli siis vinkkejä, miten olette ruokailun yms. hoitaneet matkoillanne!!!

Maito, muna, vilja, kana, naudanliha, paprika, tomaatti-allergia. Lapsi 1,5v.
Lihoista meillä syödään poroa, hirveä ja nyt uutena on alkanut sopimaan possu!!!
 

Yhteistyössä