Halujako??

Naisilta kysyn että miten saisin vaimoni haluja heräteltyä? Viimeisimmän pojan tulosta on kohta vuosi mutta minkäänlaista heräämistä ei sänkypuuhissa ole tapahtunut. Eli saatan harvoin saada vaimon suostumaan mutta minkäänlaista nautintoa ei siitä hänelle tule. Olen koittanut asiasta keskustella mutta aika tuloksetta? Olisin valmis kaikenlaiseen uuteen ja erikoisempien asioden koittamiseen mutta kun ei niin ei. Vaimo ei syty oikein millekkään ja seksielämämme on aikalailla jumissa.

Ennen lapsia oli seksimme ok ja joskus sitä saatettiin piristää jopa peppu tai läpsimisleikeillä.. Onko siis vaimoni vaan totaalisen kyllästynyt minuun vai yleensä koko seksiin? Itsetyydytystäkään hän ei kuulemma harrasta?
 
kuu
Sen voin sanoa että älä vaan ala ajattelemaan että sinussa vika (ellei vaimo sitä suoraan niin sano). Itselläni ainakaan ei vaan ole ollut haluja lähiaikoina ja sillä se, jos seksiä niin se on vain koska haluan mieheni siitä nauttivan.

En usko että mieheni voisi tehdä paljoa asian muuttamiseksi, hän on jo seksikkäin ja kaunein ja paras mitä on- laittaa romanttisen illallisen taikka hieroo tai mitä vaan, muttei se auta.

Joka tapauksessa, puhukaa asiasta, se on pääasia!
 

Yhteistyössä