Mies sanoi hakevansa seksin muualta

Ollaan kahden pienen lapsen vanhemmat ja lähempänä 40 vuotta. Mieheni kärsii siitä että ei harrasteta seksiä kuin 2kertaa viikossa. On sanonut että lähtee hakemaan sitä muualta. Onko se miehet nyt oikeasti näin? Kun elämässä on muutakin niin paljon, että illalla on aivan loppu ja väsyksissä. Olen sanonut että voidaan enemmänkin harrastaa, mutta että mun halut/kiinnostus riittää siihen pariin kertaan. Lomilla toki jaksaa yleensä enemmänkin..
Loukkaa tosi paljon että mies todellakin on menossa tämän takia vieraisiin, ymmärtäisin jos seksiä ei olisi koskaan!! Nyt tuntuu, että mistä tiedän ettei jo taas nytkin kävisi... Muuta hellyyttä/yhteistä tekemistä meillä ei juurikaan ole :(
Näin yksioikoisia te miehet todella ootte??
 
älä hitossa....jos oot valmis kahteen kertaan viikossa ja miehesi sut lemppaa niin otahan heti yhteyttä....
itellä on kokemusta kerran kuussa tai kahdessa systeemistä...
Kaks kertaa viikossa on tosi hyvin. En näkisi että sen vuoksi lähtisi vieraisiin....
tai sitten voi mennä riippumatta seksin määrästä kotona.
Ite pitäisin kipurajana kerran viikossa tai kahdessa.
 
Meillä harrastetaan keskimäärin muutaman kerran vuodessa, aina mun aloitteesta (en enää viitsi kinuta useammin). Vaimoa ei voisi vähempää kiinnostaa ja kyllä näyttääkin sen suht selvästi.

Muutaman kerran olen maininnut että pitää vissiin kattella vähä muualtakin niin vastaus on tyyliin "siitä vaan, ei haittaa".

Tilanne on vuosien aikana mennyt siihen että lähes kaikki kelpais mulle. Aivan tavikset ja pullukatkin. Ja kun tilaisuus tulee niin käytän sen.

Naiset, älkää päästäkö suhdettanne tähän pisteeseen!
 
Vuosi vuodelta ilman seksiä oleminen luonnistuu paremmin ja paremmin. Seksuaalinen mielenkiinto kohdistuu nykyään jo täysin muihin naisiin kuin vaimoon, eikä puolen vuoden seksittömyyskään tunnu pahalta. Olen korvannut seksin pornolla ja käteen vetämisellä sekä vieraissa käymisellä jos joku nainen sattuu olemaan kiinnostunut ja aloitteellinen. Vuonna 2012 seksiä kerran ja vuonna 2013 ei tullut harrastettua seksiä lainkaan.
 
Viimeksi muokattu:
Vitsi jos mul ois tommonen mies olisin niin onnellinen! Itse joudun kärsiä miehestä, joka on juuri kuin sinä eli väki pakolla ehkä 1-2 kertaa viikossa. Tosi kivaa.. Sanoi mulle että lähe vieraisiin mut älä tuo kotiin ja muista käyttää ehkäisyä!
 

Yhteistyössä