Seksinpuute parisuhteessa

Olen idealisti, ja uskon tiettyihin periaatteisiin elämässä. Haluaisin kuulla joltain seksiä kaipaavalta naiselta voisiko tällainen "vanhanaikainen" ohje toimia av(i)oelämän kuumentajana.

Siispä: hyvä kirja sanoo "olkoot vaimot miehillensä kaikessa alamaiset"

Ehdotukseni onkin, että nainen julistaisi miehelleen että "nyt sinä saat olla perheen pää tästä lähtien"... ja sitten tietenkin pitäisi myös toteuttaa sitä, suostumalla niihin asioihin mitä mies toivoo (oli se sitten lenkillä käynti, StarWars-elokuvan katselu, tai jotain muuta)

Epäilen että ensimmäisten parin päivän epäuskoisen ihmetyksen jälkeen miehen rakkaus naista kohtaan leimahtaisi ihan uuteen liekkiin ja hän lähentelisi tätä jatkuvilla hellyydenosoituksilla - mukaanlukien seksuaalisesti. Samalla aktivoituisi miehen maskuliinisuus ja suojeluvietti naistaan kohtaan.

En kaipaa nyt mitään ilkeitä kommentteja tähän. Sanoin tämän ihan akateemisesti, ja ehdotuksena siltä varalta että joku haluaa vaikkapa yhden kuukauden ajan kokeilla tätä ja sitten kertoa miten kävi :)
 
Morienttes vain kaikille. Periaattessa tuo voisi toimia tilanteessa, jossa miehen halut on vähentyneet tai loppuneet. Tuo ei vain toimi kun naista ei kiinnosta/ haluta/ pysty.... ei meillä ainakaan. on koitettu vaikka ja mitä. on ollut kynttiläkylpyä, hierontaa, kynttiläillallisia, juteltu aamuun asti vaikka mistä. katottu yhdessä leffoja yms. yms. parisuhde muuten on ok, mutta ei seksiä, ei rakastelua. 99% kerroista, kun olen vongannut/sanonut, ehdotellut, viekoitellut ja vaikka mitä, niin tulee pakit.... " nyt ei pysty", väsyttää, ei tee mieli... ja sittenkun onnistaa, niin tuntuu, että toinen vain laskee katosta nauloja ja seinistä kukkia.. :-(
Kyllä muuten rupeaa naistenpyöräkin näyttämään jo melko seksikkäältä kun on tarpeeksi kauan ilman. melkoisia mielikuvia nousee.....
 
Minä olen jo lähes kaikkeni yrittänyt, että mies kiinnostuisi. Melkein onnistuinkin, mutta kalu pysyi aina vaan lerppuna. Selvisihän se syykin; nettiporno. Hän tumputtaa nuorten tyttöjen seksivideoita katsellen päivittäin. En tiedä, onko tästä ulospääsyä.
 
moi maria minulla on samanlainen tilanne enkä tiedä mitä tekisin sillä erotuksella kuitenkin että vaimoni on sellainen ettei suostu seksiin kanssani.Meillä se on alkanut kolmisenvuotta sitten jo sillä lailla että se pikkuhiljaa alkoi tulla pitempiä taukoja ja tauot pitenivät kokoajan ja nytten ei ole vuoteen ollut minkäänlaista kontaktia. Minäkin olen aivan hyvän näköinen mies 178/78 ja haluan seksiä mutta nyt kun on ollut vuosi ilman niin jotenkin sitä ei enää sillä lailla ajattele kuin toisinaan mutta kyllä se on yhtä tuskaa kun ei saa ollenkaa.Olenkin miettinyt että tämä tilanne varmaan johtaa jossain vaiheessa eroon.
 
Viimeksi muokattu:
Voisivatkohan miehet ystävällisesti kertoa näkemyksensä tilanteeseeni..?
Eli, koko tämä vuosi on ollut todella hiljaista seksin suhteen, kerran korkeintaan kaksi kuukaudessa olen saanut. Tämän vielä olen kestänyt mutta nyt on mennyt kolme kuukautta siitä kun viimeksi olemme rakastelleet.
Ja siis mies aloitti alkuvuodesta uudessa työssä jonka vuoksi on suunnilleen joka toinen viikko kaksi yötä reissussa, ymmärrän että se vie voimia, etenkin kun olen muutaman reissun ollut mukana, työ ei todella ole helppoa ja sitä on oikeasti väsy päivän päätteeksi. Tämän vuoksi ymmärrän ettei sitä aina jaksa seksiä ajatellakaan.
Mutta nyt, viimeisin reissu oli kaksi kuukautta sitten eikä silti mitään tapahdu. Mies väittää että haluaa kyllä, mutta on stressiä, ettei pysty. Stressi nyt sitten miehen sanojen mukaan johtuu työasioista... Vaan en kyllä pysty tuota uskomaan. Ja että jos oikeasti haluaisi, niin kyllä kai silloin myös pystyisi? Edes silloin tällöin.
Olisiko vaan parempi pistää mies pihalle, mitä en kyllä haluaisi tehdä kun tuo seksin puute on ainut ongelma, muuten meillä on todella hieno parisuhde. Vaikkakin tää "selibaatti" alkaa jo vaikuttaa parisuhteeseen kun toki olen pahalla tuulella suurimman osan ajasta.. Tai nyttemmin oikeastaan vain masentunut, mikään ei kiinnosta enkä halua/jaksa tehdä mitään.. Voisiko tähän olla jokin muu ratkaisu kuin ero tai vieraaseen sänkyyn meneminen?
 
Se vaan joskus lyö topin päälle. Kaikki on arkipäiväistä jne. En usko että miehesi on väsyttänyt itsensä ainakaan vieraissa juoksemiseen, kyllä se voi olla se työstressi.

Ei muuta kuin uusi duuni. Tai pieni neuvottelu ja tuo esiin, että tarvitset sitä seksiä. Jos ei muuten niin sitten muualta. Yleensä alkaa mielenkiinto herätä. Mutta jos ei, niin hae ulkopuolista apua, sitä aitoa seksiä.Tai eroa.
 
Nopeaa ja helppoa ratkaisua ongelmaan ei varmasti ole mutta kuulostaisi siltä että suhteessa olisi "kehityskeskustelun" aika?

Aina nämä kehityskeskustelut eivät ole mitään kivoja mutta mielestäni välttämättömiä, itsekseen asiat harvemmin "paranevat", yleensä päin vastoin.
 
täällä kans yks "puutteellinen"nainen. 1 lapsi on. molemmat halutaan, mutta kumpikaanei saa aikaiseksi. jos saadaan, se tyssähtää kun mies haluaisi olla aina alla ja jos sanonettä nyt polviin sattuu tms. mieheltä menee halut saman tien ja"pitäskö mennä nukkuun".! useemman kerran kun noin käy niin ei jaksa enää edes yrittää alottaa. päivisin mies kyllä puristelee peffasta yms. mutta kun tulee ilta ja kahdenkeskistä aikaa niin ei mitään meinaa tapahtua! minä tykkään miehestä joka tekee alotteen! ja sanottu on joo. mutta ei auta. sitten se usein menee surullisen näkösenä ennen meikäläistä nukkumaan "ei sitte taaskaan tehty mitään"-ilmeellä. hohhoijjaa! en oo ajatusten lukija! myöskin seksi onniin samanlaista ja liian kilttiä esileikkiä ettei sekään aina auta syttymiseen. vois mieski keksiä joskus jotain uutta. ja kokeilla uusia asentoja eikä vain maata ninku lahna. ollaan nyt oltu jo pari viikkoa ilman ja hermotki menee molemmilla. senkään takia eihuvita kun toinen on ärsyttävä. että näin meillä. :)
 
Tyydyttämätön nainen täälläkin,ei seiso..mussa varmaan se vika.
Laitan miellyttäviä vaatteita,ei mitää ..30-45 min maksimi,vaikka se ukko kulta tietää mistä pidän ja miten haluan.En voi sille mitään haluan seksiä joka päivä,hyvää sellaista.En kylmiltään sisään mitään halua,vaan oikeaa seksiä.
Alan todellakin olemaan kyllästynyt oman käden onneen.
riideltyämme ko aiheesta tokas ettei vaan jaksa enää mun tahdissa...
 
Rakastaja haussa..
Liian paljon menetettävää, ei kaikki riipu seksistä, mutta paljon kuitenkin. Meillä sitä ei ole edes mainittavan arvoista määrää, mutta silti en ole valmis luovuttamaan - mutta rakastajan voisin silti pitää tyytyväisenä ;-)
 
Meillä tapahtuu mitään 1-2krt/v. Vaimo on se jota ei kertakaikkiaan haluta. Ei saa edes hyväillä. Aina kaikki yritykset päättyy vaimon sanoihin: mitä jos oltais vaan lähekkäin? Yritetään sit huomenna uudestaan.
Olen nyt 4kk odottanut sitä 'huomista'.
Kuulemma lataan kauheasti paineita kun kysyn 4krt/vuosi.
 
Olen sitä mieltä, että sinänsä hyvää parisuhdetta ei kannata lopettaa, varsinkin kun on lapsia, vain sen takia, että ei saa riittävästi tai riittävän hyvää seksiä. Toki jos seksiä saa kovin harvoin tai ei lainkaan, ja sekin mitä saa on kovin yksipuolista, asialle on hyvä tehdä jotain.. Oma neuvoni on hankkia rakastaja ja katsoa sitten pidemmän ajan kuluessa mitä tekee jatkossa eli purkaako vanhan suhteen vai jatkaako niin, että seksuaaliset tarpeet tulee tyydytettyä sivusuhteessa.
Otetaan vastaan erityisesti yksityisiä viestejä..
 
Viimeksi muokattu:
Otetaan vastaan erityisesti yksityisiä viestejä..
Jos joku Teistä ihanaisista kaunokaisista kokee olevansa puutteessa tai pelkästään
kaikenkattavaa juttuseuraa / meiliseuraa vailla, niin rohkeasti vain YV:tä.

Piparintuoksuista Joulun odotusta ;-)

Rauhallista joulunalusaikaa kera suklaan ja hyasintin ;-)
 
Täällä vähän puutteessa oleva :( . Yleensä pannaan monia kertoja viikossa ja nyt on mennyt viikko, enkä ole saanut mieheltäni :( .hän sanoo vain, ettei nyt jaksa, huvita tai penis on hellänä tumputtamisesta. Mieheni runkkaa aivan kamalan paljon. Minua se ei haittaa, jos hän jaksaa vielä samana päivänä, harvoin hän jaksaa. Nyt on ollut aivan hirveää odottaa panoa, sillä panettaa aivan hirvittävästi, enkä saa itseäni kunnolla tyydytetyksi (kaipaan kunnon penistä sisälleni). Mikä avuksi, en kohta enää kestä tätä. Kuulostaa varmaan typerältä ettei ole vain viikkoon saanut, sillä täällä monet saavat aivan liian harvoin. Olen parikymppinen ja tottunut saamaan todella useasti. Olen yleensä aina valmis. Mitä kannattaisi tehdä. Olen 100% varma ettei mieheni petä, hän vain runkkaa liikaa..
 
Alkuperäinen kirjoittaja Söpöläinen;30442459:
Täällä vähän puutteessa oleva :( . Yleensä pannaan monia kertoja viikossa ja nyt on mennyt viikko, enkä ole saanut mieheltäni :( .hän sanoo vain, ettei nyt jaksa, huvita tai penis on hellänä tumputtamisesta. Mieheni runkkaa aivan kamalan paljon. Minua se ei haittaa, jos hän jaksaa vielä samana päivänä, harvoin hän jaksaa. Nyt on ollut aivan hirveää odottaa panoa, sillä panettaa aivan hirvittävästi, enkä saa itseäni kunnolla tyydytetyksi (kaipaan kunnon penistä sisälleni). Mikä avuksi, en kohta enää kestä tätä. Kuulostaa varmaan typerältä ettei ole vain viikkoon saanut, sillä täällä monet saavat aivan liian harvoin. Olen parikymppinen ja tottunut saamaan todella useasti. Olen yleensä aina valmis. Mitä kannattaisi tehdä. Olen 100% varma ettei mieheni petä, hän vain runkkaa liikaa..
Esitä välillä vaikeasti tavoiteltavaa
 
Onpas täällä tutun tuntuista juttua. Itse olen nelkyt ja risat mies, kolme ihanaa lasta. Talous on enemmän kuin kunnossa, kuten ammatti ja koulutuskin. Olen pitkä, normaalivartaloinen, iloinen ja luonteeltani seurallinen. Teen kotitöitä, pidän taloa yllä ja harrastan mm. partiota lastemme kanssa. Vaimoni on kaunis, erittäin haluttava ja kaikin puolin ok. Mutta seksiä meillä harrastetaan yhä vähenevässä määrin, noin kerran kahdessa kuussa. Minulle sopisi muutaman kerran päivässä. Kerta viikkoonkin jaksaisin vielä. Tilannetta on jatkunut jo vuositolkulla.

Samaistun kovasti moneen tänne kirjoittaneeseen, mieheen ja naiseen. Ette ole yksin - jos se ketään meistä lohduttaa. Meilläkin on käyty läpi kaikki mahdolliset keskustelut asian korjaamiseksi. Olen aivan loppu ainaiseen aneluun - ja sen avulla saatuun seksiin, koska koko ajan on mielessä, että lieneekö kyseessä "sääliseksi". Arvaatte varmasti, että meillä minä olen se kokeilunhaluisempi, joka edes joskus odottaisi edes tavallista, _spontaania_ aloitusta vaimolta. Saati että jotain muuta toisistamme nauttien. En jaksa selittää enempää ja teistä tätä palstaa lukevista enemmistö tajuaa jo tilanteeni.

Miten tästä eteenpäin? Laita viestiä minulle sinä nainen joka olet samassa jamassa mutta miehen kanssa. Olisi kiva vaihtaa ajatuksia.

Kaikesta huolimatta haluan toivottaa teille kaikille aurinkoista kevättä ja jaksamisia! Kiitos kun luit tänne asti.
 
Viimeksi muokattu:
  • Tykkää
Reactions: fryer79

Yhteistyössä