Turvaseksi kolmen kesken - onnistuuko oikeasti?

Kertokaapa kuinka huolehditte turvaseksistä 2m+1n tai 2n+1m taikka yms tilanteissa? Olisimme parina periaatteessa innostuneita kaikkeen uuteen kivaan. Mutta onko realistista ilman todellista riskiä? Kondomi toki suojaa yhdynnässä, entä suuseksi. Karkaako homma kuitenkin käsistä? Hyviä ideoita, kokemuksia?
 
Niin, ollaan miehen kanssa samaa pohdittu.

Eli yhdynnässä kyllä suojaus toimii, mutta entä sitten, kun "vieras" antaa minulle suuseksiä?

On tosiaan olemassa siihenkin jotain kelmuja, mutta mahtaako se tuntua miltään, kun mies nuolee kelmun läpi?
 
Ei se kelmu heti kovasti innosta. Mun on helpompi miehenä kuvitella nauttivani suuseksistä kondomin kera kuin antavani suuseksiä kelmun kanssa. Mut toisaalta voishan sitä kokeilla - olishan sekin kokemus. Ja tarkemmin ajateltuna aika kiihottavaa, jos ottaa asian aluksi puheeksi ja sopii näin. Sit on tietysti kaikki seksilelut joiden käyttö on helpompi toteuttaa sopivasti kondomilla tai muuten erikseen.;)
 
Meillä on jokunen kokemus 3-porukasta (2M+1N) ja olemme vissiin vastuuttomia kun emme huolehtineet turvaseksistä :eek: mutta nämä ovatkin tapahtuneet "tuttujen" partnereiden kanssa, eli olemme tunteneet nämä henkilöt jo tovin ennen kuin ryhdyimme kimppassa touhuamaan. Terveysasiat oli selivtetty hyvin ennen ensimmäsitäkään toimintaa seksin muodossa
 
Meillä käytetään pari illoissamme Dental suojia naisten välisessä ja vieraan miehen ja naisen välisessä suuseksissä. En tiedä myydäänkö näitä jo Suomessa, mutta olemme tilanneet niitä ulkomailta.
 

Yhteistyössä