Varamies

Oon tässä lueskellut vähän yhdeltä sun toiselta palstalta naisten puutostiloista. Pitkään mietittyäni ajattelin täällä kysästä kiinnostuksesta jos alkaisin tarjoamaan seuraa naisille. Ei rahasta vaan halusta. Oon ite vähän kolmenkympin päälle 185cm 85kg parin lapsen isä. Hyvinkin katseen kestävä ja molemmista päistä taatusti riittävä monelle. Kotona seksi raastavan harvaa ja haluja olis vaikka kuinka ja paljon. Tarkoitus olis pitää ikähaitari alle 40 vuodessa ja ihan mitään kauhistuksia ei.
Homma perustuis 100% luottamukseen ja molemmin puoliseen tyydytykseen.

Tämä siis ajatuksen asteella vasta....kiinnostusta??
 
Puutostilan korjaushaavetta hyvinkin....muuksi en väitä. Se tässä taka-ajatuksena onkin että kaksi puutteellista etsii toisiaan....vain silloin tää toimis....pitää siinä meininkiä olla eikä mikään masturbaatio toisen kehoon. Siksi haluaisin max 40v eikä mitään susirumia koska haluan itsekin syttyä...silloin saa toinenkin osapuoli paaaalllljon enemmän vastinetta ;)
 
Bko
Samaa mietin itsekkin. Huomioonottava ja taatusi terve 40-v mies jolla on kotona asiat muuten hyvin mutta seksin suhteen (ainakin toivottavasti vain) kuivempi kausi esikoisen jälkeen, niin miksei 2 ihmistä jotka tajuaa että hommassa on kyse pelkästä himojen tyynnyttamisestä, voisi tavata?
Niin ja ihan tiedoksi että asiasta on keskusteltu kotona ja ihan luvan kanssa tuon vois toteuttaa. Oman iän vuoksi tuo 40 ei mikään katto ole, kemiathan tässäkin asiassa pitkälti määrää mihin tahtiin asioita tapahtuu jos tapahtuu.
 
Kyllä nautinto kuuluu elämään. Niinkuin luottamus rakkauteen. Eli miksei tuollaista voisi toteuttaa, jos sitä kaikki osapuolet haluavat ja kukaan ei loukkaannu. Kenenkään selän takana ei pidä puuhata. Monen perheellisen seksielämää ei varmasti haittaa pieni vaihtelu!
 
  • Tykkää
Reactions: varamies

Yhteistyössä