Vanhemmuus 31.01.2018 Päivitetty 19.08.2019

Ex-salkkaritähti Mia Ehrnroothille poikavauva! Katso söpö kuva vauvasta

Näyttelijä-malli Mia Ehrnrooth ja hänen yrittäjämiehensä Joel Roos ovat saaneet poikavauvan.

Teksti
Maria Soininen
Kuvat
Paula Kukkonen / Otavamedia

Salkkareistakin tuttu Mia Ehrnrooth kertoi syksyllä Kaksplussan (10/17) haastattelussa muutoksista, joita hänen elämässään on viime aikoina tapahtunut. Tuore ihmissuhde, oma yritys, muutto uuteen kotiin — ja merkittävimpänä asiana pian syntyvä vauva. Nyt raskaus on ohi, ja Mia on synnyttänyt poikavauvan.

Mia kertoi haastattelussa, ettei raskaus ollut suunniteltu. Hän tapasi nykyisen kumppaninsa, yrittäjä Joel Roosin vuonna 2016. Kesällä 2017 pari muutti yhteiseen kotiin. Pariskunta julisti kodin ”kahden itsenäisen ihmisen unelmakodiksi”, mutta kun raskaustesti näytti positiivista, nimi vaihtuikin ”kahden aikuisen ja vauvan kodiksi”.

– Olimme ehtineet oikeastaan vasta puhua siitä, että jossain vaiheessa olisi kiva perustaa perhe. Olen yllättynyt ja kiitollinen, että se tapahtui näin nopeasti. En ole koskaan pitänyt lasten saamista itsestäänselvyytenä, Mia kertoi.

Hey Bebe ?When do I get to meet you? #babybump #mumtobe #anydaynow

Henkilön Mia Mikela Ehrnrooth (@miamikela) jakama julkaisu

Syksyllä ei vielä ollut merkkejä vauvahysteriasta

Vaikka raskaus olikin alunperin tullut yllätyksenä, Mia kertoi odottavansa tulevaa innostuneena ja luottavaisin mielin. Raskaudelle ja äitiydelle on tilaa, vaikka naisen työ onkin kiireistä.

— En voi vielä mitenkään tietää, millaista äitiys tulee olemaan, voin vain arvailla. Siksi pelko ja ennakkoluulot ovat tässä vaiheessa turhia, Mia pohti lehdessä.

Syksyisessä haastattelussa hän kertoi, ettei tuleva vauva ole vielä sekoittanut hänen päätään.

— En ole vielä osannut lähteä mukaan vauvahysteriaan. Vasta nyt olen ylipäätään sisäistänyt sen, että olen oikeasti raskaana. Se tuntuu konkreettisemmalta, kun vatsa on alkanut kunnolla näkyä.

Mia ei stressaa parisuhteensa puolesta, vaikka vauva-arki tuokin muutoksia arkeen. Tärkeintä on, että suhteen molemmat osapuolet ovat valmiita tekemään töitä perheen hyvinvoinnin eteen. Lapsi tuo mukanaan uuden maailman, jonka käsittelemisessä toisten tuki ja apu on tarpeen.

— Siskollani ja monilla ystävilläni on lapsia, joten voimme kahvitella ja käydä kävelylenkeillä lasten kanssa. En usko ratkaisevani tätä äitiyden mysteeriä yksin, vaan tarvitsen toisten äitien neuvoja ja vinkkejä.

Nyt tuo mysteeri on valmis ratkaistavaksi, kun uusi perheenjäsen on syntynyt. Paljon onnea perheenlisäyksestä, Mia ja Joel!

Mia on näytellyt Salatuissa Elämissä Cindy Rantalaa vuosina 2009-2014. Vuonna 2016 hän palasi hetkeksi takaisin sarjaan. Lisäksi nainen on työskennellyt sosiaalisen median konsultoinnin parissa ja tehnyt myös mallin töitä.

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Kokeile Kaksplussan laskureita

X