Vanhemmuus 18.08.2016 Päivitetty 07.11.2022

Hoitolaukkusi paljastaa, millainen äiti olet

Roikkuuko vaunujesi työntöaisassa nahkainen luksuslaukku vai Marimekon olkalaukku? Vai sujautatko kiireessä tavaratilaan lähimmän käteen osuvan kangaspussukan? Lue, mitä hoitolaukkusi ja sen sisältö kertovat sinusta äitinä.

Teksti
Oili Urmas

Hoitolaukkusi on: Storksak Elizabeth

Hoitolaukussasi on: aina vesipullo, tabletti, älypuhelin, aurinkolasit ja huulikiilto. Vauvalle olet varannut mukaan vaihtovaatteet (Mini Rodinia totta kai), vaippoja, tuttipullon ja sen lämmittimen ja luomuhedelmistä tehdyn smoothien sekä kertakäyttöisiä ruokalappuja. Laukusta löytyy myös puhdistusliinoja, nenäliinoja ja muutama pieni roskapussi.

Äitianalyysi: Vain paras on kyllin hyvää sinulle ja vauvallesi. Kun ostat jotakin, tärkeintä on laatu eikä hinta. Mielestäsi äitiys ei ole mikään tekosyy lopettaa omasta ulkonäöstä huolehtimista. Lähdet vaunulenkillekin meikattuna ja hiukset föönattuna. Sinulle on tärkeää, että myös vauvasi on aina edustuskunnossa.

Hoitolaukkusi on: Marimekon Urbaani-laukku

Hoitolaukussasi on: tuttipullo, kestovaippa, pyyheliina ja vaihtovaatteet vauvalle. Mukana on myös vauvan neuvolakortti. Lukemiseksi olet varannut Jonathan Franzenin romaanin.

Äitianalyysi: Olet urbaani uraäiti. Jaat vanhempainvapaan puolisosi kanssa. Hoitolaukku ei saa olla liian naisellinen, jotta se istuu myös miehen käteen. Arvostat ekologisia tuotteita ja luomuruokaa.

Hoitolaukkusi on: kangaskassi

Hoitolaukussasi on: varavaippa ja harso.

Äitianalyysi: Olet huoleton äiti. Tarkat suunnitelmat ovat mielestäsi tylsiä, haluat toimia hetkessä. Et halua kantaa mitään turhaan mukana, ja haluat lähteä nopeasti liikkeelle. Luotat siihen, että äitikaverit kyllä lainaavat tarpeen tullen vaatteita ja ruokaa. Olet luonnonystävä ja käyt mielelläsi kirpputoreilla, ja sieltä löytyy myös vauvan garderobi.

Hoitolaukkusi on: Libero-laukku

Hoitolaukussasi on: kirpputorilta ostettu vaatekerta vauvalle, harso, vaippa ja pilttipurkki. Itsellesi olet pakannut mukaan huulirasvan.

Äitianalyysi: Sinulle tärkeintä on tuotteiden toimivuus eikä niiden ulkonäkö. Sinulle kelpaa mainiosti mainoslaukku, jonka voi lunastaa ilmaiseksi marketista. Olet säästäväinen ja katsot tarjoukset tarkkaan. Sinua ei haittaa, vaikka t-paita on vähän kulahtanut ja collagehousut lököttävät, tärkeintä on vaatteiden mukavuus.

Hoitolaukkusi on: samalta valmistajalta kuin vauvasi vaunut

Hoitolaukussasi on: kaksi varavaippaa, hoitoalusta, varavaatteet (Polarn O. Pyret) ja puhdistuspyyhkeet.

Äitianalyysi: Olet järjestelmällinen ja tehokas. Pidät kotisi siistinä, lastenhuoneessakaan ei loju tavaroita lattialla. Pukeudut käytännöllisesti sään mukaan, sinulla on tuulipuku ja sadevaatteet.

Lue lisää:
Kestovaipat vai kertakäyttövaipat? Erilaisten vaippojen hyvät ja huonot puolet
Itkutulkki,  palkitseva potta ja älyvaippa – Oudoimmat uudet vauvanhoitotarvikkeet
Uudet lastenvaunut ja -rattaat
Vauvan tarvikkeet – Nämä tavarat vauva tarvitsee

Kommentit (1)

Tästä puuttui vielä yksi.

Hoitolaukkusi on suurin, mitä löytyy, ja sisältaa kaiken sen, mitä lapsi saattaa viikon aikana tarvita (vaatteet joka säähän, erilaiset soseet, vaipat, vaipanvaihtoalustat, puhdistusliinat, puhtaita tutteja koteloissaan, ensilusikoita, puhtaita puruleluja koteloissaan, puhtaita tuttipulloja, korviketta, harsoja ja maistelupussi). Lisäksi laukussa on saippuakuplapullo, ilmastointiteippirulla, sakset, pumppu rattaiden renkaita varten, avaruuspeite ja leatherman.
Äitianalyysin jätän muille.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Kokeile Kaksplussan laskureita

X