Vanhemmuus 03.03.2020

Isälle baby shower! Näyttelijä Ernest Lawsonin ystävät yllättivät iloisesti

Lawson iloitsee siitä, että hänen ystävänsä ymmärtävät, miten tärkeä ja suuri asia lapsen saaminen on myös isälle.

Teksti
Anniina Rintala
Kuvat
Niclas Mäkelä/Otavamedia

Näyttelijä ja juontaja Ernest Lawsonin, 31, ystävät yllättivät hänet iloisesti järjestämällä nuorelle isälle baby shower -juhlat. Perheeseen odotetaan toista lasta saapuvaksi.

– Siis mulle järjestettiin tänään baby showerit! Olin todella hämmentynyt, koska sellasia ei ensimmäisen lapsen kohdalla järjestetty ja usein ne järjestetään vaan äideille. Enkä mä oo todellakaan osannut niitä edes kaivata, hän kertoo Instagram-tilillään.

Juhlatunnelmaa luodakseen ystävät olivat tuoneet Lawsonille kakun, jossa oli koristeena sydämiä. Seinälle oli ripustettu paperista askarrelluista vauvan bodypaidoista koostuva koriste, joka muodosti sanat ”Hello baby”.

Myös isälle baby shower merkitsee paljon

– Ja sit kun mun rakkaat ystävät järkkäs mulle sellaset, tajusin miten isoa iloa ne tuottaa myös isälle! Koska kyllä me isät odotetaan ja mietitään ja jännitetään sitä lapsen tuloa ihan yhtä paljon, hän kertoo päivityksessään.

Tuleva kahden lapsen isä toteaa myös arvostavansa, että hänen ystävänsä eivät määrittele asioita mustavalkoisesti vaan ajattelevat, että yhtä hyvin voidaan järjestää isälle baby shower.

– Ja siks on ihanaa että on ystäviä, jotka ei aattele että on ”vain miesten” tai ”vain naisten” juttuja. Ne ajatteli että tää oli tällänen tulevan tuplaisän juttu. Ihan paras ylläri.

View this post on Instagram

Siis mulle järjestettiin tänään BABY SHOWERIT!!! Olin todella hämmentynyt, koska a) sellasia ei ensimmäisen lapsen kohdalla järjestetty ja b) usein ne järjestetään vaan äideille. Enkä mä oo todellakaan osannut niitä edes kaivata! Ja sit kun mun rakkaat ystävät @minna_ly @amandahaapanen ja @maaliseppo järkkäs mulle sellaset, tajusin miten isoa iloa ne tuottaa myös isälle! Koska kyllä me isät odotetaan ja mietitään ja jännitetään sitä lapsen tuloa ihan yhtä paljon❤️ Ja siks on ihanaa että on ystäviä, jotka ei aattele että on ”vain miesten” tai ”vain naisten” juttuja. Ne ajatteli että tää oli tällänen tulevan tuplaisän juttu. Ihan paras ylläri. Parhaat tyypit. Kiitos vielä!🙏🏽❤️ #isä #babyshower #tyypitjoistamätykkään

A post shared by Ernest "Erkku" Lawson (@ernestlawson_) on

Lawson julkaisi tammikuussa kuvan, jossa hänen esikoisensa katselee kuopuksen ultraäänikuvaa. Mikäli kyseessä on viikoilla 9–11 tehtävä varhaisraskauden ultraäänitutkimus, vauvan laskettu aika asettuu heinä–elokuun taitteeseen.

Tuore isä yllättyi rakkauden määrästä

Perheen esikoistyttö syntyi joulukuussa 2017, eli hän on nyt 2-vuotias. Ernest Lawson kertoi Kaksplussan haastattelussa vuonna 2018 siitä, millaista isyys on ollut.

– Yllätyin siitä, miten paljon omaa lastaan voi rakastaa. Rakkaus syttyi saman tien.

Nuori isä vaikuttaa elävän täysillä mukana lapsensa arjessa. Hän voivotteli kaihoisasti Instagramissa esikoisen päivähoidon aloitusta.

Isänpäivänä hän kirjoitti kuvaan, jossa poseeraa yhdessä lapsensa kanssa:

– Kannan sua vaikka sua kiukuttais. Kiitos kun saan olla sun isä.

Isälle babyshower – Ernest Lawson sai sen kokea

Isälle baby shower voi olla aivan yhtä ilahduttava juhla kuin äidillekin, kuten Ernest Lawsonkin toteaa. Kuva: Tiia Ahjotuli / OM-arkisto

Oululaislähtöinen Ernest Lawson on näytellyt muun muassa Putous-tv-sarjassa. Näyttelijäntöiden lisäksi kasvatustieteistä valmistunut Lawson on työskennellyt ammatissaan opettajana.

Lue myös: Putous-tähti Ernest Lawson: ”Yllätyin siitä, miten paljon omaa lastaan voi rakastaa”

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Kokeile Kaksplussan laskureita

X