Minun tarinani 07.07.2015 Päivitetty 23.08.2021

Claudia Snellman: ”En halunnut jäädä lapsen takia parisuhteeseen roikkumaan”

Teksti
Christina Boman
Kuvat
Mirva Kakko / Otavamedia
2 kommenttia

Vauva-ajan jälkeen Claudia Snellman ja hänen miehensä havahtuivat siihen, että heillä ei ollut enää muuta yhteistä kuin Teo. Mutta silloin oli jo liian myöhäistä.

Nyt Claudia tietää, että jos parisuhteesta ei pidä huolta, ei se ainakaan vauvan myötä parane.

Kuusi vuotta kestänyt suhde päättyi tämän vuoden alussa, ja siitä lähtien Claudia ja Teo ovat asuneet kahdestaan. Teo, 3, on isällään joka toinen viikonloppu.

Yksinhuoltajuus ei lopulta ole ollut valtava muutos, sillä päävastuu lapsen hoitamisesta on aina ollut Claudialla. Välillä arki tuntuu sujuvan jopa helpommin, kun on yksin.

– Meillä oli erilaiset näkemykset lapsen kasvattamisesta. Sellainen on lapselle todella raskasta.

Claudian omat vanhemmat erosivat, kun hän oli kaksivuotias. Claudia ei muista siitä mitään. Sen takia hän on pitänyt aina mielessä, ettei vaan roiku lapsen vuoksi vaikeassa parisuhteessa liian kauan. Hänestä on parempi, jos lapselle ei jää erosta muistikuvia.

Viikonloppuitsenäinen

Nuori äiti työskentelee Paparazzi-mallitoimiston buukkaajana, käy ulkona ja tapaa ystäviään. Terve flirttailu ja säpinä piristävät. Claudia ei etsimällä etsi uutta miestä, mutta hän on avoin, jos vastaan kävelee kiinnostava tapaus. Hän on ylpeä, että on selvinnyt yksinhuoltajuutensa alkutaipaleesta hyvin.

– Ero oli minun päätökseni, ja minun on pakko pysyä siinä.

Claudian äiti, Paparazzi-mallitoimiston johtaja Laila Snellman, on Claudian suurin tuki. Jos Teo on kipeänä ja Claudiaa tarvitaan töissä, Laila hoitaa ainoaa lastenlastaan.


Lue koko juttu heinäkuun Kaksplussasta.

001KP0715_JPG

Kommentit (2)

”– Meillä oli erilaiset näkemykset lapsen kasvattamisesta. Sellainen on lapselle todella raskasta”
Eikö sitä lasta tarvitse eron jälkeen enää kasvattaa ollenkaan ja häviääkö yhteinen vanhemmuus vaan, kun eroaa? Eikös just tämä asia ole tasan se, mitä eronkin jälkeen jää jäljelle ja jota pitää roikottaa mukana? Ei se varmaan lapselle sen helpompaa ole jatkossakaan, jos vanhemmat vetää kasvatusasioissa tyystin eri linjoja.

Huokaus.

Kuka tämä Claudia on? Voisiko jutussa kertoa, jos on joku julkkis? Kun ei ole niin tunnettu, että kaikki tietäisivät… Googlataanpa lehden kansihenkilö!!!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

X