Minun tarinani 29.04.2015 Päivitetty 05.12.2022

Blogipari Otto ja Iina: 5 viikkoa tapaamisesta ja raskaana

Teksti
Liisa Järvinen
Kuvat
Niclas Mäkelä

Blogimaailman suloisin pariskunta avautui Kaksplussalle. Otto ja Iina Hyttinen kertovat, mitä toisissaan rakastavat – ja mistä syntyy riitoja.

Miten teistä tuli pari?

Otto: Meillä oli paljon yhteisiä kavereita, jotka olivat tunteneet meidät molemmat jo pitkään. Me sen sijaan emme olleet koskaan tavanneet. Olimme samoissa uudenvuoden juhlissa vuosien 2010 ja 2011 vaihteessa ja kohtasimme siellä ensimmäistä kertaa.

Iina: Ammuimme raketteja, joimme samppanjaa ja pussasimme keskiyöllä. Helmikuun alussa muutimme yhteen.

Mihin ihastuit toisessa?

Otto: Energisyyteen ja asenteeseen. Olen itse ollut aina kotihiiri, mutta Iina meni ja touhusi. Hän oli kaikkea, mitä en itse ollut.

Iina: Ihastuin siihen, miten kiltti Otto oli ja miten hyvin hän kohteli minua. Ja irokeesiin totta kai.

Mikä toisessa on rakastettavaa?

Otto: Se, että Iina on niin luotettava. Minulla on hänen kanssaan kotoisa olo, eikä mikään ole koskaan ollut hankalaa. Iinalle on aina ollut helppo puhua. Kaikki vaan toimii.

Iina: Otto osaa puhua asioista, eikä ole mikään tuppisuu. Hän on todella hyvä isä ja haluaa tehdä kaikkea kivaa minun ja lastemme kanssa. Perheemme lempipuuhia ovat ulkoilu ja legoilla rakentaminen.

Mistä riitelette?

Iina: Emme oikeastaan riitele ollenkaan. Välillä kinastelemme jostain väsyneinä.

Otto: Joskus meillä saattaa olla näkemyseroja. Pisimpään jatkunut konfliktimme on se, kumpi kuuluu leivällä päällimmäiseksi: juusto vai kinkku. Siitä emme ole koskaan päässeet yhteisymmärrykseen. (Toim. huom. Iina: kinkku, Otto: juusto.)

Miten hoidatte parisuhdettanne?

Otto: Puhumme paljon kaikesta. Joskus käymme syömässä ja leffassa tai shoppailemassa.

Iina: Olemme sitä mieltä, että parisuhdetta pitää hoitaa aktiivisesti ja huomioida toista arjessa. Seuraava kahdenkeskinen reissumme koittaa lokakuussa, kun lähdemme Lontooseen.

Miten teistä tuli perhe?

Iina: Tiara ilmoitti tulostaan viisi viikkoa sen jälkeen, kun olimme tavanneet ensimmäisen kerran. Olimme innoissamme vauvasta heti alusta asti. Muutimme saman tien yhteen ja aloimme rakentaa vauvalle omaa nurkkausta. Zelda sai alkunsa melko pian Tiaran syntymän jälkeen. Olimme päättäneet, että toinen lapsi saa tulla, jos on tullakseen.

Otto: Iina luuli aluksi, että järkytyin ensimmäisestä raskausuutisesta. Olin juuri kaupan kassalla, kun hän soitti kertoakseen asiasta, mutta en oikein voinut puhua siinä. Käytännössä olemme joko olleet vanhempia tai matkalla vanhemmiksi koko sen ajan, kun olemme tunteneet.

Mikä on yhteinen juttunne?

Iina: Tykkäämme katsoa leffoja ja sarjoja ja laittaa ruokaa.

Otto: Totta kai bloggaaminen yhdistää meitä, mutta emme tee sitä yhdessä, vaan keskitymme omiin blogeihimme. Vaikka kamera kulkee aika usein mukana, bloggaaminen ei juuri näy arjessamme.

Mikä on ollut merkittävin hetki suhteessanne?

Otto: Lasten syntymät ja hääpäivä ovat suhteemme merkkipaaluja.

Iina:Häämatka oli myös merkittävä, sillä se oli kolmeen vuoteen ensimmäisen kerta, kun pääsimme olemaan kunnolla kahdestaan. Siihen asti olimme olleet pelkkiä vanhempia koko suhteemme ajan.

Iina, 23, ja Otto Hyttinen, 24, asuvat Helsingissä. Heillä on kaksi tytärtä: Zelda, 2, ja Tiara, 3,5. Iina on media-assistentti ja bloggaaja, Otto on tekninen asiantuntija ja bloggaaja.

Iinan blogi: But I’m a Human Not a Sandwich

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Kokeile Kaksplussan laskureita

X