Minun tarinani 06.08.2014 Päivitetty 29.11.2021

Tanssii tähtien kanssa -tähdet: ”Oho, meistä tuli perhe!”

Teksti
Mervi Alatalo
Kuvat
Riikka Hurri / Otavamedia

Vannoutunut lapseton kohtasi elämänsä naisen. Ja nyt Tanssii tähtien kanssa -tanssitähti Jani Rasimuksella on elämässään kaksi naista: Sanni ja Elsa.

Sanni Siurua tiesi, että keskustelunavauksesta voi seurata mitä tahansa. Istuihan vieressä mies, joka ei ikinä menisi naimisiin eikä haluaisi tulla isäksi. Ei Sannikaan aina ollut halunnut äidiksi.

Mutta nyt, kun Sanni ja avopuoliso Jani Rasimus viettivät vapaailtaa niin kuin vakiintunut pariskunta välillä tekee eli istuivat vierekkäin sohvalla läppärit sylissä ja telkkari auki, Sannista tuntui että oli tullut Keskustelun aika.

– Pitää varmaan kertoa yksi juttu. Minä haluan lapsen, Sanni sanoi.

Miten reagoi mies, jolla ei ollut omien sanojensa mukaan ”mitään järkevää syytä olla halua-matta lapsia”, mutta joka koki voimakkaasti haluavansa tehdä asiat eri tavalla kuin muut?

Ensin Jani sanoi: Oho.
Sitten: Okei.
Ja lopuksi: Mutta ei ihan vielä.

– Olin osannut varautua siihen, että jonain päivänä keskustelu tulee, Jani kertoo nyt.

– Jotenkin olin aina aistinut Sannista, että hän haluaa äidiksi. Siksi varmaan olin takaraivossani prosessoinut asiaa eikä se ollut pelottava sokki. Ehdoton ei oli muuttunut muotoon mikä ettei. Ja ilman mitään suostutteluja.

Meidän pitää nyt puhua

Sanni ja Jani tiesivät toisensa Oulun tanssipiireistä, mutta viiden vuoden ikäeron vuoksi he eivät olleet koskaan tutustuneet tarkemmin. Keväällä 2009 molemmat olivat Tanssii tähtien kanssa -ohjelman tähtivalmentajia.

Samana kesänä he esiintyivät Sappeen kesäteatterissa. Kumpikaan ei tuntenut entuudestaan muita työryhmän jäseniä, joten tuntui luontevalta viettää aikaa yhdessä. Toisen kanssa oli helppo ja hauska olla, silti Sanni yritti muistuttaa itseään: ”Sehän on Jani, työkaveri, eihän sen kanssa nyt voi ruveta.”Mutta miksi pidätellä luonnonvoimia? Muutaman kuukauden kuluttua pariskunta osti yhteisen asunnon. Ja kävi Keskustelun…

Lue koko juttu elokuun Kaksplussasta!

KP_header_tilaalehti_300x250-8-14

Tilaa Kaksplus kotiisi täältä!

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Kokeile Kaksplussan laskureita

X