Vanhemmuus 06.06.2024 Päivitetty 19.06.2024

Täsmätietoa juuri sinun lapsesi kehitysvaiheen mukaan ja rahanarvoisia etuja – Kaksplussan uusi ilmainen palvelu on julki!

Liity nyt mukaan Plussalaisiin, Kaksplussan uuteen palveluun. Rekisteröitymällä saat personoituja sisältöjä ja mahtavia etuja.

Teksti
Toimitus
Kuvat
iStock

Kaksplus on julkaissut aivan uudenlaisen palvelun nimeltä Plussalaiset tukemaan ja auttamaan lasta odottavia ja lapsen jo saaneita vanhemmuuden polulla.

Plussalaiset on käyttäjälle täysin ilmainen palvelu, joka vaatii vain rekisteröitymisen.

Palveluun rekisteröidytään luomalla ensin Otavamedia-tili, jonka jälkeen palvelussa lisätään joko laskettu aika tai jo syntyneen lapsen syntymäpäivä. Tämän jälkeen palvelu tarjoaa käyttäjälle lapsen ikätietojen mukaan personoituja sisältöjä lapsen kasvusta, kehityksestä ja terveydestä sekä vanhemmuudesta.

Voit lisätä palveluun kaikkiaan neljän lapsen ikätiedot, jolloin saat personoituja sisältöjä jokaisen lapsen iän mukaisesti.

Palvelu tarjoaa personoituja sisältöjä aina ensimmäisestä raskausviikosta alkaen siihen asti, kunnes lapsi täyttää seitsemän vuotta.

Mahtavia etuja ja arvontoja vain Plussalaisissa!

Plussalaisiin liittymällä pääset myös nauttimaan vain plussalaisille tarkoitetuista rahanarvoisista eduista. Esimerkiksi kesäkuussa tarjoamme alennuksia design-koruista, uniikeista kuvatapeteista ja kielten opiskelusta sekä ilmaisen kokeilujakson kuntosaliketjuun.

Plussalaisille on myös tarjolla joka kuukausi vaihtuvia arvontoja, joissa palkintoina on lapsiperheiden toivetuotteita.

Esimerkiksi nyt palvelun julkistusviikolla arvomme lippupaketteja suosittuun lastennäytelmään Linnanmäelle! Kesäkuun aikana voit voittaa myös Reiman uutuuskesävaatteita, aurinkorasvoja koko perheelle tai tyylikkään taaperotuolin.

Lisää Plussalaiset puhelimesi kotivalikkoon

Plussalaiset toimii myös sovelluksen tapaisesti: voit lisätä palvelun rekisteröitymisen yhteydessä tai myöhemminkin puhelimesi kotivalikkoon ja sallia sen lähettämät viestit. Tällöin saat heti ensikädessä tiedon, kun julkaisemme uutta sisältöä!

Kirjaudu sisään Plussalaisiin tästä:

Jaa oma kokemuksesi

Kaupallinen yhteistyö

Kokeile Kaksplussan laskureita

X