Vanhemmuus 09.03.2018 Päivitetty 21.04.2020

Onnea! Prinsessa Madeleine on saanut tyttövauvan

Prinsessa Madeleinen ja hänen aviomiehensä Chris O'Neillin tytär syntyi viime yönä Ruotsissa.

Teksti
Toimitus
Kuvat
MVPhotos

Ruotsin prinsessa Madeleine on saanut kolmannen lapsensa. Hän synnytti viime yönä tytön Danderydin sairaalassa hieman puolenyön jälkeen, tiedottaa Ruotsin hovi. Madeleinella ja hänen aviomiehellään Chris O’ Neillilla on ennestään kaksi lasta: 4-vuotias prinsessa Leonore ja 2-vuotias prinssi Nicolas. Madeleine synnytti esikoisensa New Yorkissa, mutta Nicolas ja nyt syntynyt pikku prinsessa ovat molemmat syntyneet Ruotsissa.

Ruotsin hovissa on nyt vilskettä, sillä kaikilla kolmella sisaruksella, kruununprinsessa Victorialla, Madeleinella ja prinssi Carl Philipilla on pienet lapset. Victorian vanhin lapsi Estelle täytti helmikuussa kuusi vuotta ja hänen pikkuveljensä Oscar kaksi vuotta maaliskuun alussa. Carl Philipin esikoinen, prinssi Alexander täyttää kaksi vuotta huhtikuussa. Hänen pikkuveljensä Gabriel syntyi viime elokuussa.

Prinsessa Madeleine ja Chris O’Neill avioituivat kesällä 2013. © Otavamedia

Kasvatusmalleja ilman kuninkuuslisää

Kuninkaalliset sisarukset ovat kertoneet pyrkivänsä kasvattamaan lapsensa mahdollisimman normaalisti ilman turhia kuninkaallisia paineita. Useissa edustustilaisuuksissa lapset ovatkin vieneet huomion temppuilemalla ja kiukuttelemalla tavallisten lasten tavoin. Tämä on otettu ilolla ja lämmöllä vastaan niin kuninkaallisiaan rakastavien ruotsalaisten keskuudessa kuin mediassakin.

Prinsessa Madeleine ja kruununprinsessa Victoria ovat myös puhuneet avoimesti lasten kasvattamisen tuomista haasteista ja siihen liittyvästä väsymyksestä. Väsynyt kruununprinsessa oli nukahtaa eräässä edustustilaisuudessa ja sai lukuisten äitien sympatiat sosiaalisessa mediassa puolelleen.

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Kokeile Kaksplussan laskureita

X