Vauva 20.12.2023

Anniina Valtosen vauva on syntynyt – ”Mikä upea lahja”

Valtonen julkaisi liikuttavan kuvan uudesta elämänvaiheesta.

Teksti
Anniina Rintala
Kuvat
Tommi Tuomi / OM-arkisto

Anniina Valtosen esikoinen on syntynyt. Suomalaisten suosikkimeteorologeihin lukeutuva Valtonen kertoi iloisesta uutisesta Instagram-tilillään.

Valtonen on kirjoittanut julkaisunsa kylkeen herkän tekstin siitä, millaista hänen elämänsä on juuri nyt, tuoreena äitinä.

– Äiti, jonka koti on kaaoksen vallassa, mutta se ei haittaa juuri nyt. Äiti, jonka keho on väsynyt ja kipeä paikoista, joista ei edes tiennyt voivan kipeytyä. Äiti, jonka mieli unohtaa asioita ja sanoja, mutta muistaa kuitenkin kaikkein tärkeimmät jutut. Äiti, jonka kädet ovat kuivat ja hivenen vielä epävarmat, mutta opettelee hellästi ja kärsivällisesti hoitamaan pienokaistaan.

Valtonen kuvailee, millainen uusi tuoksumaailma hänen eteensä on levittäytynyt: puklua, oksennusta, kakkaa ja omaa hikeä. Samalla hän koittaa tavoittaa sanoilla sen onnen ja kiitollisuuden, joita hän tuntee juuri nyt puolisoaan kohtaan.

– Toiveeni toteutui, mikä upea lahja. Olen äiti, Valtonen kirjoittaa julkaisunsa yhteydessä.

Tekstin lopussa Valtonen toivottaa voimia jokaiselle sekä kehottaa olemaan luopumatta toivosta.

Anniina Valtonen on kertonut aiemmin julkisuudessa, että raskaus onnistui pitkän yrittämisen jälkeen hedelmöityshoitojen seurauksena.

Ystävät eivät uskoneet pariskunnan pysyvän yhdessä

Puoli Seitsemän -ohjelmasta tuttu Valtonen on kertonut Kotilieden haastattelussa, että hän alkoi seurustella puolisonsa kanssa lukioikäisenä. Pari alkoi kulkea koulumatkat yhdessä, kun Valtosen puoliso muutti vastapäiseen taloon.

– Olemme täysin erilaisia. Ystävät ilmoittivat tuolloin välittömästi, että emme ole yhdessä kuukautta pidempään. Isänikin kutsui meitä päivänsäteeksi ja menninkäiseksi, mutta tässä sitä ollaan, Valtonen kertoi Kotiliedelle.

Haastattelussa Valtosen kuvaillaan puhuneen miehestään niin lämpimään sävyyn, että ei uskoisi heidän pitäneen yhtä yli puolet elämästään.

Lue myös: Lapsuuden ihastuksen kohtaaminen kahvilassa muutti Saaran elämän: ”Tajusin, että hänen kanssaan minun on hyvä olla”

Lue myös

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Kokeile Kaksplussan laskureita

X