Vauva 23.04.2018 Päivitetty 29.05.2023

Catherinen ja Williamin kolmas lapsi on syntynyt!

Äiti ja lapsi voivat tiedotteen mukaan hyvin.

Teksti
Jenni Heiti
Kuvat
MVPhotos

Herttuatar Catherinen ja prinssi Williamin kolmas lapsi on syntynyt! Catherine synnytti pojan maanantaina St. Maryn sairaalassa Lontoossa klo 11.01 paikallista aikaa. Prinssi William oli mukana synnytyksessä.

Vauvan sukupuolta onkin jännitetty, sillä toisin kuin prinssi Georgen, 4, ja prinsessa Charlotten, 3, kohdalla, lapsen sukupuolta ei kerrottu etukäteen julkisuuteen.

Catherinen synnytysvalmistelut mittavat

Uusin tulokas syntyi samassa kuuluisassa St. Maryn sairaalassa, jossa myös prinssi George ja prinsessa Charlotte ovat syntyneet.

Niin ikään prinsessa Diana synnytti prinssi Williamin ja prinssi Harryn samassa sairaalassa, sen kuuluisassa Lindo-siivessä. Siellä sijaitsevat erityiset äitiyssviitit, joissa on tavallisen sairaalavarustelun lisäksi viiden tähden hotellin mukavuudet. Tietty huone on ollut varattuna Katelle maaliskuun alusta asti juuri tätä päivää varten.

herttuatar Catherine prinssi William prinssi George prinsessa Charlotte

Williamilla ja Catherinella on entuudestaan kaksi lasta, heinäkuussa viisi vuotta täyttävä prinssi George ja toukokuun alussa kolme vuotta täyttävä prinsessa Charlotte.

Herttuatar Catherinen kansansuosio Britanniassa on valtava, ja kuninkaallisfanit ovatkin päivystäneet St. Maryn sairaalan edustalla jo useita vuorokausia herttuaparia odottamassa. Uusin tulokas on brittihallitsijana kruuninperimysjärjestyksessä viides isoisänsä Charlesin, isänsä Williamin, veljensä Georgen ja sisarensa Charlotten jälkeen.

Lue myös

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Kokeile Kaksplussan laskureita

X