Imetys ja vauvan ruoka 29.07.2015 Päivitetty 19.06.2023

Äiti taistelee julki-imetyksen puolesta – julkaisi rohkean kuvan

Amerikkalainen valokuvaaja ja äiti Jade Beall, julkaisi Facebook-sivullaan kuvan, jossa hän imettää 3,5-vuotiasta poikaansa.

Teksti
Christina Boman
Kuvat
Pauliina Salonen / Otavamedia, Jade Beall / Facebook

Daily Mail –sivuston mukaan Beall julkaisi kuvan kannanottona, jonka mukaan hän ei halua kokea syyllisyyttä siitä, että hän tarjoaa imettämällä lapselleen ravintoa ja lohtua. Hän haluaa myös lisätä ja avartaa keskustelua etenkin julkisilla paikoilla imettämisestä.

11745479_899986773382130_5994694120012801139_n

Kuva: Jade Beall / Facebook

– Myönnän, etten enää ikinä imetä poikaani julkisesti. Koen itseni lähestulkoon kriminaaliksi yrittäessäni tarjota lapselleni lohtua ja ruokaa, Beall harmittelee.

Tämä tunne sai Beallin rohkaistumaan ja ottamaan asian esille julkisesti valokuviensa kautta. Kuvissa Beall poseeraa Sequoia-poikaansa imettäen.

– Minulta tulee edelleen maitoa ja hän haluaa sitä edelleen. Mikään ei rauhoita häntä paremmin, Beall kertoo.

Beallin mukaan Sequoia syö pääasiassa kiinteää ruokaa, mutta rintaruokinta tuo etenkin lohtua pojan arkeen. Myös Beallin oma äiti rintaruokki tytärtään jopa viisivuotiaaksi asti.

Beallin jakama kuva on tähän mennessä saavuttanut lähes 10 000 tykkäystä ja sitä on jaettu ahkerasti.

Beall on puhunut myös aikaisemmin imettämisen puolesta kuviensa kautta. Hänen kuviaan löytyy esimerkiksi instagramista nimimerkillä: @jadebeallphotography

Lähde: Daily Mail UK

Lue myös

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

X