Vauva 01.02.2018 Päivitetty 29.05.2023

Koristähti Lauri Markkasesta isä!

Niin Suomessa kuin kansainvälisillä koriskentillä hurmannut Lauri Markkanen on tuore isä.

Teksti
Maria Soininen
Kuvat
Lehtikuva

NBA-lupaus Lauri Markkanen ja hänen Verna-vaimonsa ovat saaneet poikavauvan. 20-vuotias Markkanen pelaa ensimmäistä kauttaan Chicago Bullsissa, jossa hän on pelannut erittäin menestyksekkäästi. Lokakuussa 2017 Markkasesta tuli historian ensimmäinen NBA-pelaaja, joka on onnistunut kymmenessä kolmen pisteen heitossa uransa kolmen ensimmäisen ottelun aikana. Asiasta kertoi ensimmäisenä Seiska.

Lauri ja Verna tapasivat Jyväskylässä jo yläasteiässä, ja pari aloitti seurustelun vuonna 2016. He avioituivat syksyllä 2017. Julkisuudessa pariskunta on esiintynyt yhdessä vain harvoin, eikä Markkanen muutenkaan ole kommentoinut yksityiselämänsä käänteitä julkisuudessa.

?❤

Henkilön Lauri Markkanen (@laurimarkkanen) jakama julkaisu

— Hyvää 20-vuotissyntymäpäivää parhaalle tyttöystävälle ikinä! Olen onnellinen, kun saan viettää sen kanssasi, kirjoitti Markkanen vaimostaan viime vuoden huhtikuussa.

Koripallon arvostetuimmassa liigassa NBA:ssa on pelannut Markkasta ennen vain kaksi suomalaista. Laitahyökkääjän paikkaa pelaava Lauri ei ole lapsuudenperheensä ainoa koripalloilija. Pekka-isä voitti urallaan kolme SM-kultaa ja lukuisia muita mitaleja, ja myös äiti Riikka on pelannut maajoukkuetasolla. Isoveljistä Miikka pelaa koripalloa, ja Eero-veli on pelannut jalkapalloa maajoukkueessa.

Lue myös

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Kokeile Kaksplussan laskureita

X