Vauva 29.06.2017 Päivitetty 29.05.2023

Poika tuli! – Bloggaaja Xenia Andersson päivitti herkän kuvan synnytyslaitokselta

Kaksplussan bloggaaja Xenia Andersson synnytti keskiviikkona poikavauvan. Jo ennestään 3-vuotiaan tytön äiti päivitti Instagramiinsa herkän kuvan pienokaisestaan jo synnäriltä.

Teksti
Anna Mäkelä
Kuvat
OM-Arkisto, Instagram

Kaksplussan bloggaaja, 28-vuotias Xenia Andersson päivitti Instagram-tililleen keskiviikkoiltana iloisen uutisen: perheeseen on syntynyt poika!

Baby Bear – ja Xenia’s Day -blogeistaan tunnettu Xenia on päivittänyt vauvakuulumisia Kaksplussan blogiinsa aktiivisesti läpi raskauden ja tarjonnut myös runsaasti pukeutumisinspiraatiota muille odottaville äideille.

Xenian perheessä vuosi 2017 alkoi onnellisissa merkeissä. Tammikuun toisena päivänä bloggaaja nimittäin paljasti iloiset vauvauutiset sekä blogiensa että Instagram-tilinsä seuraajille.

– Sanonpa vain, että sain kyllä parhaan joululahjan, kun juuri ennen joulua käytiin kurkkimassa ultrassa pientä. Olemme todella onnellisia ja pikkuhiljaa alkaa ehkä tuonne päähänkin uppoamaan se ajatus, että meillä on kohta taas pieni vauva kotona. Ihan uskomatonta itse asiassa! bloggaaja hehkutti tammikuussa.

Väärä diagnoosi ehti pelästyttää

Xenian raskaus ei kuitenkaan edennyt täysin vailla huolta ja murhetta, sillä hän sai alkuraskaudesta jopa keskenmenodiagnoosin.

– Istuimme alas, ja lääkäri höpisi niitä näitä, mun itkiessä siinä vierellä. Kertoi siitä kuinka ”älä kuvittele, että tästä vauvaa syntyisi”, joka oli varmaan hänen älytön, jopa sairas tapansa saada raskaana oleva nainen ymmärtämään keskenmenon alkaneen, Xenia kirjoitti tuolloin blogiinsa.

Diagnoosi osoittautui onneksi vääräksi, mutta säikäytti bloggaajan pahanpäiväisesti. Sittemmin raskaus on edennyt turvallisesti, joskin Xenia sai huomata pojan odottamisen eroavan monelta osin esikoistyttärensä odottamisesta.

Xenia paljasti lukijoilleen myös, mitä aikoo pakata synnytyslaitokselle. Bloggaajan sairaalakassista löytyy hygieniatarvikkeiden ohessa muun muassa mukava oloasu, imetysrintsikat sekä suloinen kotiintuloasu vauvalle.

Tiistaina 27.6. Xenia kirjoitti blogissaan lasketun ajan olevan käsillä, ja oli jo enemmän kuin valmis synnyttämään. Myös viimeisessä Instagram-kuvassa ennen synnytystä Xenia uumoili sen jäävän viimeiseksi raskausvatsapäivitykseksi. Aavistus osui oikeaan, ja jo seuraavana päivänä onnellinen kahden lapsen äiti sai päivittää tililleen herkän kuvan itsestään pienokaisen kanssa:

Welcome to the world our little baby boy? #borntoday #babyboy

Henkilön Xenia Andersson-Sutton (@xeniasday) jakama julkaisu

Katso, miten Xenian raskaus on edennyt:

Very happy news on my blog today??❤️ #pregnant

Henkilön Xenia Andersson-Sutton (@xeniasday) jakama julkaisu

One more picture of this dress that works really well now and also when I’ll have a waist again?? #pregnantstyle almost #34weekspregnant #rv34 #45daystogo

Henkilön Xenia Andersson-Sutton (@xeniasday) jakama julkaisu

I wonder if this is the last picture of my #babybump ?☺️ #week40 #5daystogo ##39weekspregnant

Henkilön Xenia Andersson-Sutton (@xeniasday) jakama julkaisu

Onnea Xenia!

Lue myös:

Baby Bear -blogin Xenia Andersson: ”Olisinpa toisen lapsen kanssa rennompi”

Kotitalouskriisi-blogin Maria Nordin: ”Käynnistin synnytykseni itse”

Tiktakin ex-solisti Petra Gargano: ”Otan äitiydestä helposti paineita”

Lue myös

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Kokeile Kaksplussan laskureita

X