Vauva 28.02.2019 Päivitetty 29.05.2023

Suvi Teräsniska sai kolmannen lapsensa – paljasti vauvan sukupuolen koskettavalla tavalla

Suvi Teräsniskan perhe täydentyi kolmannella tulokkaalla varhain torstaiaamuna.

Teksti
Toimitus
Kuvat
Paula Kukkonen

Laulaja Suvi Teräsniska on nyt kolmen lapsen onnellinen äiti. Perhe täydentyi uudella tulokkaalla varhain torstaiaamuna. Teräsniska ilmoitti asiasta Instagram-tilillään julkaisemalla hellyttävällä kuvalla.

View this post on Instagram

”Niin poika kiskoo pojan unta sikeää kehtolaulu kesken taas kerran jää, liukenee yöhön murheet aikuisen Ihmisen poikaa kun katselen..” -Juice Leskinen- ▫️ Jos on surua ollut tähän helmikuuhun niin onneksi se päättyy iloon ja onneen kun meidän hyökkäysketjun toinen laituri saapui tänään varhain aamulla viimein maailmaan 💙 ▫️ Pois unohtuu huolet ja murheet kun saa oman poikansa nostaa rinnalle ja itkeä kerrankin ilosta. #ihmisenpoika #circleoflife ▫️ Kiitos kaikille teille kauniista viesteistänne, mitä oon viimeisen kaksi viikkoa saanut lukea. Vaikka surulle on halunnutkin antaa aikaa ja tilaa niin siellä jossain on koko ajan tuikkinut pieni valo ja elämäni pienet miehet ovat pitäneet fokuksen elämässä 💙 #elämänimiehiävahvojaherkkiä #elämänimiehiäsuuriapieniä ▫️

A post shared by Suvi Teräsniska (@suviterasniskaofficial) on

Kuvan kommenttikenttään Teräsniska on liittänyt koskettavasti Yö-yhtyeen esittämän ja Juice Leskisen sanoittaman Ihmisen poika -kappaleen sanat:

Niin poika kiskoo pojan unta sikeää
kehtolaulu kesken taas kerran jää,
liukenee yöhön murheet aikuisen
Ihmisen poikaa kun katselen…”

Suvi Teräsniskan hyvä ystävä, Yö-yhtyeen keulakuva Olli Lindholm menehtyi yllättäen sairauskohtaukseen helmikuussa. Instagram-päivityksessään Teräsniska kertookin surustaan, joka nyt sai myös ilon sävyjä pienokaisen syntymän myötä.

Suvi Teräsniska on eräs Suomen suosituimpia artisteja. Hänellä on Simo-miehensä kanssa ennestään kaksi lasta. Teräsniska on kertonut aiemmin Anna-lehdessä rakastavansa vauva-aikaa perheensä kanssa. Kolmas lapsi olikin hänen suuri haaveensa, joka nyt on toteutunut.

Lue myös

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

X