Vauva 05.09.2019 Päivitetty 29.05.2023

Tänään syntyvien vauvojen perheille kirjayllätys: Näin kasvatat menestyjän

Yrittäjät ovat tutkimusten mukaan keskivertopalkansaajia tyytyväisempiä elämään, luottavaisempia tulevaisuuden suhteen ja uskovat itse voivansa vaikuttaa elämäänsä.

Teksti
Anniina Rintala

Jokainen vanhempi varmasti toivoo lapselleen onnea ja menestystä elämään. Menestyvä lapsi on vanhemman ilo. Menestyksen määritelmä voi toki vaihdella, mutta niille tuoreille vanhemmille, jotka arvostavat yritteliäisyyttä, luvassa on mukava yllätys.

Yrittäjän päivänä 5.9. taloushallintoyritys Talenom lahjoittaa kaikille torstaina Suomen synnytyssairaaloissa syntyvien vauvojen perheille kirjan Miten kasvatan lapsestani iloisen yrittäjän? Kirjassa viiden menestyneen yrittäjän vanhemmat kertovat entisen vauvansa kasvutarinan.

Kyseessä on siis kasvatusopas, joka vetoaa siihen, että yrittäjät ovat tutkimusten mukaan keskivertopalkansaajia tyytyväisempiä elämään, luottavaisempia tulevaisuuden suhteen ja uskovat itse voivansa vaikuttaa elämäänsä. Teoksessa muun muassa muutamien tunnettujen yrittäjien, kuten Jasper Pääkkösen ja nyhtökauran kehittäjä Maija Itkosen, vanhemmat kertovat omista kasvatusperiaatteistaan.

Miten kasvatan lapsestani iloisen yrittäjän? Talenom: 2019.

 

Lue lisää aiheesta: Mia Ehrnrooth yhdisti vauvavuoden ja oman yrityksen lanseerauksen: ”Äitiys on tehnyt minusta paremman yrittäjän”

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Kokeile Kaksplussan laskureita

X