Vauva 20.06.2022 Päivitetty 29.05.2023

Vilma Karjalaisen ja ex-puoliso Juuso Lehmusvyöryn vauva on täällä: ”Aarteemme syntyi”

Pariskunnan kuopus ilmoitti tulostaan, kun pari oli ehtinyt jo erota.

Teksti
Anniina Rintala
Kuvat
Anniina Rintala / OM-arkisto

Somevaikuttaja Vilma Karjalaisen toinen lapsi syntyi kesäkuisena viikonloppuna. Vilma kertoi iloisen uutisen Instagram-tilillään, jossa oli ilmoitettu tarkasti myös poikavauvan pituus ja paino.

– Meidän poikamme on täällä. Aarteemme syntyi 19.6. klo 00:48, 4090g ja 54cm. Tästä alkaa vauvakupla, Vilma kirjoitti sykähdyttävään päivitykseensä.

Kuvassa Vilman vierellä näkyy vastasyntyneen pienokaisen haituvainen pää.

Myös Vilman ex-puoliso ja lasten isä Juuso Lehmusvyöry oli rientänyt synnytyssairaalaan. Kuvakimaran otoksissa Juuso pitelee ihokontaktissa kuopustaan.

Ero ennen raskaustestiä

Vilmalla ja Juusolla on nyt kaksi yhteistä lasta. Esikoinen Nella syntyi toukokuussa 2020. Nella-tytär on nyt kaksivuotias.

Pariskunta kertoi Kaksplussan haastattelussa helmikuussa 2021 haaveilevansa toisesta lapsesta. Vilma ja Juuso toivoivat lapsille pientä ikäeroa.

Pariskunta päätyi eroamaan. Toisen lapsen odotus tuli yllätyksenä molemmille. Julkisuuteen Vilma on kertonut, että toinen lapsi sai alkunsa hänen ja Juuson hyvästellessä toisensa pariskuntana.

Hämmästys kääntyi nopeasti riemuksi.

– Meidän perhe kasvaa uudella vauvalla. Olo on siunattu ja onnellinen, odotamme kaikki sinua tosi kovasti saapuvaksi luoksemme, Vilma kirjoitti tuolloin Instagram-julkaisussaan.

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Kokeile Kaksplussan laskureita

X