Vauvahaaveet 26.06.2019 Päivitetty 13.08.2019

IS: Näyttelijä-yrittäjä Mia Ehrnrooth odottaa toista lasta! Avautuu myös keskenmenostaan

Entisellä Salkkarit-tähdellä on takanaan vuoristoradanomainen aikakausi elämässään. Ehrnrooth kertoo omassa podcastissaan huomanneensa, että keskenmenosta kannattaa puhua ystäville.

Teksti
Tiina Torikka
Kuvat
iStock

Näyttelijä ja yrittäjä Mia Ehrnrooth odottaa pikkusisarusta 1,5-vuotiaalle Filipille, kertoo Ilta-Sanomat.

Muotialan yritystä pyörittävä Ehrnrooth tekee yrittäjyyteen ja perheeseen keskittyvää Tuplashotti-podcastia. Ehrnrooth tuli tutuksi televisiosarjasta Salatut elämät.

Tuleva kahden lapsen äiti kertoi huhtikuisessa Kaksplussan jutussa, millaista yrittäjä-äidin vauhdikas elämä on pikkuisen perhenjäsenen kanssa. Ehrnrooth työtapaamisissa esikoisvauva kainalossa ja tapasi sijoittajia Lontoossa Filipin ollessa vain kuukauden vanha.

Podcastissaan hän paljastaa, että samoihin kiireisiin on osunut vaiettu tragedia. Keskenmeno oli hyvin sujuneen raskauden ja synnytyksen jälkeen jotain odottamatonta ja käsittämätöntä.

– Kokemus opetti kaksi asiaa, joista olen kiitollinen. Kun tilanne tippui elämääni ja olin ihan sokissa, kerroin siitä ystäville. Huomasin, että se oli hirveän yleinen asia, Ehrnrooth puhuu podcastissa.

Tabun rikkomisen lisäksi Ehrnrooth huomasi, ettei surun käsittelyn tarvitse syödä onnea elämän huikeista asioista. Hänen yrityksensä oli tuohon aikaan kovassa nosteessa.

– Samaan aikaan pystyi suremaan asiaa, joka pisti sydämessä, ja iloitsemaan jostain hienosta. Se oli hieno prosessi oppia.

Mia Ehrnrooth pitää podcastia yhdessä Maria Friströmin kanssa.

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

X