Moikka moi pitkästä aikaa. Viime postauksesta on vierähtänyt melkein viikko, eikä tosiaan ollut

tarkoitus pitää mitään blogilomaa, mutta en vaan jaksanut avata koko läppäriä, enkä kuvata kummemmin. Blogi muutti kaksplussalta lauantaina pois pysyvästi, en tiedä huomaistteko jo? Ja blogin tulevaisuus on vielä vähän avoinna. Siis jatkan tottaki kirjoittamista, mutta että mihin tästä suuntaisi seuraavaksi. Vaihdan ainakin blogille ihan oman osoitteen, koska nykyinen on aivan liian pitkä ja keksin sen silloin kun blogin nimi oli vielä With love, L&L. Teen automaattisen ohjauksen tästä vanhasta osoitteesta sinne uuteen, mutta ilmeisesti bloggeriin uudet postaukset uudella osoitteella ei päivity, niin laittakaahan sitten uusi osoite muistiin. Tuun vielä ilmoittaamaan siitä erikseen.

Mutta itse asiaan…
Meille ei kuulu mitään ihmeellistä, mitä nyt taas oon saanut koko alkuviikon ravata labrassa, kun muhun on taas iskenyt tulehdus, eli neljäs antibiotikuuri kahden kuukauden sisään menossa.
Viime viikollahan Rafael sai rotarokotteen, ja oli sen jälkeen pari päivää vähän herkkänä ja valvotti öitä, joten oon kulkenut vähän zombina muutaman päivän. Mutta nyt Rafael alkaa olla taas oma nauravainen itsensä ja ollut ihanaa seuraa kun oon käynyt shoppailemassa, hän on vaan nukkunut rattaissa, mikä ei ennen ollut meillä kovinkaan yleistä. Rattaista puheenollen, myin meidän kaikki rattaat (tai yhdet vielä odottaa noutajaansa) ja ostan uudet vaunut. Arvaaatteko mitkä? Esittelen ne tietty sitten omassa postauksessaan kun ne saapuvat. En malttais millään odottaa niitä, kun nyt oon joutunut kärrytellä matkarattailla.
Huomenna meillä on Liamin kevätjuhlat. Hurja miten nopeesti taas vuos on mennyt! Ja tällä kertaa on älyttömän haikeaa lopettaa ”lukuvuosi”, koska Liamin ryhmän jokainen aikuinen lähtee pois ja syksyllä tilalle tulee uudet. Liam kuitenkin aloitti yhden näiden hoitajan kanssa pienenä 1,5v vauvana ja nyt tiet eroaa. Onneksi kuitenkin kaverit pysyy samana ryhmänä, ja ne taitaa kuitenkin olla ne tärkeimmät siellä päiväkodissa. Ensi viikolla sitten Liam jää kesälomalle ja toivottavasti säät alkais nyt hellimään meitä, niin olis kivempi viettää aikaa puistoissa ja pihalla.
6.6 meillä on tuparit ja kesänalkajaisbileet Nicen ja mun siskon kanssa. Ollaan kutsuttu kaikkien ystäviä ja mietitty jo tarjottavia ja boolia. Ihanaa päästä juhlimaan pitkästä aikaa, niin jaksaa arkeakin ihan erilailla taas. Ja ihanaa nähdä kaikkia ystäviä pitkästä aikaa. Meidän täytyy vielä Nicen kanssa tehdä pikajuttuja täällä kotona, kuten seinien maalausta ollaan kaavailtu! Saa nähdä saadaanko aikaseks kaikki! Ja keittiön pöytä mun pitäis laittaa uuteen uskoon ja ostaa lisää kehyksiä ja niihin parit julistekuvat tilata. Mutta toisaalta on täällä jo aika valmista, että jos ne jää tekemättä niin ei se haittaa. Toivotaan että silloin on superupee sää, niin voidaan grillailla meidän terassilla myös. Bileiden myötä mulle on tottakai tullut asukriisi! Mullei oo hajuakaan mitä laitan päälle! Kaapista löytyy vaan huonosti istuvia vaatteita, enkä mä oikeestaan tiedä edes haluanko laittaa housut ja paidan vai jonkun mekon! Kuitenkin jotain kesäistä olisi kiva löytää. Oon vaan synnytyksen jälkeen shoppaillut lapsille vaatteita, niin on jotenkin kauheen tuskastuttavaa alkaa edes etsimään itelle vaatteita kun niitä pitäisi sovittaa ja oon vähän hukassa mun tyylin kanssa muutenkin, siks pukeudun mieluiten vaan mustaan. Lapsille on paljon kivempi ostella vaatteita, kun itse kuitenkin näyttää ihan kaikessa norsulta. Pakko kutenkin mennä kiertelemänä kauppoja, äh!
Perjantaina mulla on tiedossa luokan päättärit vol2 ja lauantaina meen mun siskon kanssa katsomaan leffaan Pitch Perfectin, ootteko jo nähneet sen? Ykkönen oli aivan paras, joten uskon, että tää toka on myös yhtä hyvä, ellei parempi!
Mutta kertokaa mitä teille kuuluu! 🙂

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

X