Kaksi viimeistä päivää ollaan lähdetty liikenteeseen jo ihan aamusta. Eilen herättiin vasta puoli yhdeksän, annoin Limpulle aamupalan ja samalla meikkasin itse. Lähdettiin kotoa vähän ennen kymmentä, käytiin ostamassa eväiksi lihapasteijat ja banaanit ja suunnattiin muumipuistoon. Puisto oli ihan täynnä ihmisiä, mikä vähän yllätti, koska ei siellä yleensä niin paljon väkeä ole, ellei ole jotain tapahtumaa keskustassa. Leikittiin hyvä tovi ja sen jälkeen siirryttiin keskuspuistoon syömään meidän eväät. Rafael oli tässä välissä heränny kerran syömään ja jatkoi uniaan vaunuissa. Puistoilujen jälkeen käytii mun äidin työpaikalla moikkaamassa äitiä ja istuttiin siinä hetki ennenkuin lähdettiin kotiin. Kotona mä aloitin pyykinpesun, iltapäivä kolmesta seitsemään saakka pesin pyykkiä! Vihaan niin paljon pyykin pesua ja pesutuvassa ravaamista! Oi miksi meidän pesukoneen piti hajota! 
Sain myös laitettua ruokapöydän valmiiksi, kun Nicce kävi Limpun kanssa hakemassa lisää dc-fixiä.
Tänään lähdettiin taas piirettyjen jälkeen keskustaan. Tällä kertaa käytiin vaan postissa hakemassa yksi paketti ja kaupassa ostamassa ruokaa. Limppu käveli koko matkan, eli yhteensä 4km. Tollaset lenkit tekee tosi hyvää, kun pääsee purkamaan ylimääräistä energiaa pois, niin ei tarvi  uhmailla ja kiukutella niin paljon, ja ruokakin maistuu paljon paremmin! Olin ihan ihmeissäni kun Limppu söi kaksi lautasellista, koska yleensä nirsoilee niin että levittää vaan ruuan pitkin lautasta ja pelleilee muutenkin ruokapöydässä ihan liikaa, mutta eipä vaan tänään tehnyt muut kuin hotki ateriansa, haha!
Tällä viikolla olisi tarkoitus tehdä kunnon suursiivous, pestä lisää pyykkiä ja perjantaina me lähdetään mun siskon kanssa ostamaan bileisiin kaikki tarvittavat jutut! Tarjoillaan mm. omenaboolia, rieskarullia, koktailtikkuja ja muffinsseja! nam! Ja mulla ei oo enää asukriisiäkään, ihanaa!
Mites teidän viikko on lähtenyt käyntiin?

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

X