Eilen vietettiin meidän kämpän tupareita ja juhlistetiin alkaneen kesän kunniaksi. Meitä oli kasassa ihana pieni porukka ja mulla oli aivan sairaan hauska ilta! Ensin alkuun oltiin melkein puoleen yöhön meillä, nautittiin hyvistä naposteltavista ja toistemme seurasta. Sen jälkeen siirryttiin keskustaan, Amarillon tilalle tulleeseen La Fiestaan. Kotona me oltiin Nicen kanssa puoli kolmen aikoihin ja kun lähdettiin keskustasta kävelemään, tajuttiin ettei kumpikaan ottanut avaimia mukaan, joten kun päästiin kotiin, jouduttiin murtautumaan ikkunasta sisään! Onneksi ikkuna ei vaurioitunut mitenkään tästä meidän murrosta 😀 hahaha!
Tarjolla meillä oli omenaista boolia, joka oli hyvää ja ihanan kirpeää, mutta mä en pysty booleja juomaan, niin muut sai nauttia siitä mun puolesta. Boolin lisäksi meillä oli mun siskon tekemiä kinkku -ja lohirieskarullia, coctailtikkuja, dippivihanneksia, karkkia, sipsiä ja mun tekemiä pätkis cupcakeja, joita meillä on vielä pari jäljellä.
Käytiin Tigerista ostamassa kaikki koristeet, ja taidettiin vähän hullaantua. No, minkäs sille voi, että sieltä löytää kaikkea ihanaa! Mun mekko on House of brandonilta, ja siitä on tulossa vielä erikseen oma asupostaus 🙂

Tää päivä on mennyt tosi väsyneissä tunnelmissa, mutta voi miten ihanaa oli saada omat palleroiset kotiin! Limppu hyppäs suoraa mun viekkuun sänkyyn ja katseltiin leffaa ja syötiin eiliseltä jäänneitä karkkeja ja sipsejä. Rafael nukkui kun ne tuli kotiin, mutta kun heräs niin oli yhtä hymyä koko vauva. Vähän hän on kitissyt tänään, ja veikkaan että hän tajusi että on ollut erossa meistä ja reagoi siihen vähän, ei onneksi pahasti ja heillä oli mennyt aivan loistavasti mummin luona, mikä oli niin helpottava kuulla!

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

X