Heinäkuu on jo täällä! Ihanaa, koska tää tietää varmasti helteitä, joita oon jo niin kovasti odottanut! Ja mun onnekseni kaikki vanhat shortsitkin menee jalkaan, vaikka tässä välissä oon ollut raskaana ja kerännyt +10kg. Kaikki raskauskilot on poissa, mutta kiinteytettävää ja pudotettavia kiloja on vielä paljon, Mutta pikkuhiljaa, pikkuhiljaa.

Heinäkuussa aion
ottaa aurinkoa, laittaa mahdollisesti Liamin lastenaltaan terassille, niin, että Liam voi polskia siinä. Käydä rannalla kun helteet tulee, Käydä kuvailemassa vanhassa Porvoossa. Mulla on jo pieni visio, minkälaiset kuvat Liamista haluaisin, nyt vaan odotan sitä täydellistä päivää toteuttaa sen. Heinäkuussa aion vaan yksinkertaisesti nauttia, koska kesää ei ole enää paljoo jäljellä!

Elokuun alussa lähdetään mun ystävän, Limpun kummitädin Niksun ja lasten kanssa laivalle Helsinki-Tukholma. Ollaan suunniteltu, että mentäisi Junibackeniin, Liam olisi varmasti aivan ikionnellinen! Mä oon tainnu käydä siellä kerran pienenä, joten en voi kieltää ettenkö itsekin odottaisi reissua aivan malttamattomana! Jos meillä jää aikaa niin menään vielä kiertelemään Tukholmaan ja syömään jonnekin. Onko teistä joku käynyt laivareissun yhteydessä Junibackenissa? Tiedättekö meneekö siellä koko päivä vai vaan pari tuntia? 
 Mennään luultavasti Viking Linen Mariellalla tai Gabriellalla, koska mä osaan navigoida viikkarin terminaalista keskustaan, enkä oo aiemmin mennyt Siljalla Tukholmaan. Kaiken lisäksi Mariella on juuri rempattu sisältä, ja haluaisin nähdä kuinka se on muuttunut. Tykkään muutenkin enemmän Viking Linesta kuin Silja Linesta. Yleensä ihmisten liputtaa Siljan puolesta, joten haluisin tietää onko siellä Viikkarin kannattajia? 🙂

Mutta nyt meillä on niinkin arkista puuhaa, kun pyykkivuoren valloittamista!

Kuvissa meidän fancy dinner sunnuntailta, ja Rafael rakas joka täyttää ensi viikolla jo 4kk :O

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

X