Nyt se tuli vihdoin meillekin, harmi vaan, nimittäin ensimmäinen flunssa. Tää on siis Rafaelin eka kerta kipeenä ja vähän osasinkin odotella sitä nyt tähän 5-6kk ikään, koska yleensähän äidin vasta-aineet suojaa sinne about puolivuotiaaksi asti ja Limppu sairasti myös tämän ikäsenä ensimmäisen flunssansa. Tietenkään tää ei kaikkien kohdalla pidä paikkaansa ja monet vauvat sairastaa jo hyvin pieninä ekat korvatulehdukset ja flunssapöpöt sun muut. Meidän lapset on ainaki tähän menneessä pysyneet hyvinkin terveinä, mitä nyt perus flunssia ollut Limpulla ja yksi korvatulehdus. Mä jotenkin olin asennoitunut jo pahempaan, koska itse tulen allergisesta suvusta, ja täytyy nyt koputtaa kuitenkin puuta, eihän sitä tiedä minkalainen sairastelu Rafaelilla saattaa alkaa tai Limpulla myöhemmin.

Onko teillä lapset kovasti sairastelleet? 
Milloin teidän lapsilla on ollut ensimmäinen flunssa, korvatulehdus yms?

Tää flunssa tarttui myös muhun ja oonkin ollut ihan tosi kipeenä toissapäivänä ja eilen, ja just sopivasti meillä oli särkylääkkeetkin päässeet loppumaan ja toissayö oli aika hirvee! Aamulla Nicce sitten kipasinkin heti apteekin avauduttua ostamaan lääkettä ja olo on alkanut paranemaan. On tää kamalaa kun ei oo lapsiakaan pystynyt oikeastaan hoitamaan. Kyllä siitä terveydestä pitää olla joka päivä kiitollinen, sitä kun pitää niin itsestäänselvyytenä, mutta sitten kun sairastuu, niin johan onkin kusi sukassa.
Ylläolevat kuvat taitaa olla viimeisiä ”kesäilma”-kuvia, koska täällä on ainakin alkanu sateet ja ehkä mä nyt vihdoin ja viimein tänä syksynä saisin ostettua itselleni ne kumpparit! 😀 Eihän mun oo pitäny jo ku viisi vuotta sitten jo ostaa…. kertokaa jos tiedätte netissä jotain kenkäaleja ja mitkä on hyvät ja tyylikkäät kumpparit aikuiselle!

Muistakaa käydä ostallistumassa arvontaan (klik)!

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

X