Heipparallaa! Kurkataan taas hieman meidän kotiin, ja erityisesti makuuhuoneen työtilaan.
Tämä teline sisältää tärkeät kuitit
Vuokra-asunnoissa on melkein aina joku sellainen asia, mikä ei miellytä omaa silmää. Ja koska asunto ei ole täysin oma – monesti sellaisia häiritseviä kohtia pitää vain sietää. Toki onneksi saa sisustaa ja sisustamalla saa monesti edes hieman peitettyä sellaisia kohtia, mistä ei itse niin välitä. Esimerkiksi meidän asunnossa on vaaleat seinät ja vaaleat listat, mutta jostain syystä lattialistat on jääneet puisen värisiksi. Ja tuo puun väri ei ole mikään kovin nätti, minun mielestäni. Olen vasta oikeastaan tämän vuoden puolella kuitenkin oppinut sietämään niitä. Sanonta ”se mitä ei voi peittää, sitä pitää korostaa”, pitää tässä paikkaansa. Tykkään tällä hetkellä sisustuksessa hirveästi kultaisesta ja vihreästä, ja niitä värejä on helppo yhdistää puun väriin. Ne toimii yhdessä hyvänä kombona. Valkoinen, kultainen, vihreä, musta ja ruskea.
Myös yksi iso häiritsevä asia täällä on tuo meidän työtila. Tai oikeastaan enemmänkin Josen työtila. Se sijaitsee makuuhuoneessa, koska muuta paikkaa sille ei ole. Pöytä on aina sotkussa, papereita on sielä ja täällä, pöydän maali on kulunut osittain ja muutenkaan kaksi näyttöä yhdellä pöydällä ei ole mikään kaunein näky (johtojen määrä!). Mutta koska tällainen työpiste pitää olla – yritin tehdä siitä vihdoin kivan näköisen.
Ennen (kuvasta puuttuu se yleinen sotku mikä aina on)
Jälkeen (ja Alinan sormenjäljetkin pyyhitty näytöstä)
Ostin Ikeasta telineen, mihin saa A4-kokoisia papereita kahteen eri tasoon säilöön. Sen lisäksi ostin ilmoitustaulun roikkumaan seinälle (kultaisena, tottakai) – mihin saa laitettua hienoja sisustuksellisia juttuja esim. valokuvia tai lasten piirrustuksia, sekä myös tärkeitä muistilappuja. Lisäksi ostin kellon, mikä sopii värimaailmaan, sekä tottakai ostin pienen simppelin kasvin. Kasvi on hyvä juuri tänne huoneeseen, sillä se ei kerää hirveästi pölyä, se saa tässä huoneessa valoa (mutta ei liikaa) ja se on hyvin yksinkertainen ja siro. Pöydän alla on tietokone, joku kaiuttimien härpäke, roskis ja paperisilppuri. Tietokone on valkoinen, kaikki muut mustia. Ne on rivissä pöydän alla niin, että kaikki johdot peittyy nätisti niiden taakse. Lisäksi pöydän vieressä lepäilee Josen kitara.
Teline tärkeille laskuille ja papereille
Kultainen pieni pöytäkello
Kasvin nimi on Dracaena
Lamppu säilyi, sillä se on kätevä juuri tähän tilaan
Tämä löytyy Ikeasta nimellä Myrheden
Muistilappuja ei vielä ole, mutta Alinan piirrustus pääsi esille
Josen pitää vielä katsoa nuo pöydän laatikot läpi ja selata ne niin, että sieltä löytyy vain tärkeät (säilytettävät) paperit ja muut koulujutut. Lisäksi pöytää voisi vähän paikkailla, sillä maali on joistain kohdista lähtenyt aika rumasti kulumaan. Mutta jee, vihdoin pöytä on sen näköinen, että makuuhuoneen ovea voi pitää auki kun täällä on vieraita. Yksi huone lisää, missä voi nyt oleilla! Sillä vielä hetki sitten tämä osa makuuhuoneesta oli ehkä vähän häpeäpilkku sotkuisuuden takia…
Mitä mieltä olette? Pienikin muutos voi näköjään olla iso muutos.
Ps. Tällä viikolla juhlitaan vihdoin Robinin syntymäpäivää ja varmaankin jo sunnuntaina juhlista tulee postausta tänne blogin puolelle!

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

X