H:n kerhotaival tuli nyt tänä keväänä päätökseen. Meillä koittaa syksyllä uusi, jännittävä ja mielenkiintoinen arki, kun H aloittaa eskarin.
Miten vuodet ovat menneet niin nopeasti, että esikoisestani tulee jo eskarilainen? Tuntuu, että vastahan hän aloitti kerhoilun. Niin se aika vain rientää.
H tykkäsi käydä kerhossa, oli kiva nähdä kavereita ja leikkiä vähän erilaisilla leluilla kuin kotona, varmasti hän oppi kerhossa myös uusia kivoja juttuja. Kerho oli mielestäni hyvää valmistautumista eskaria varten. H oli kaksivuotias kun aloitimme käymään perhekerhossa pari kertaa kuussa. Kolmevuotiaasta viisivuotiaaksi hän kävi päiväkerhossa 2x viikossa.
Me olemme olleet kerhoon tyytyväisiä. H lähti sinne aina hymyssä suin ja puhui miten kivaa kerhossa oli ollut. Kerhotaipaleesta jäi hyvä mieli. Kiitos. ♡
Harmi, että koronan takia viimeiset kuukaudet kerhosta jäi kokematta. Mukavaa kuitenkin, että kerhoa oli etänä. Hartaus/lukuhetki tuli videomuodossa joka viikko, niin kuin myös askartelu/tehtävä ideoita, joskus jopa materiaaleineen postilaatikkoon, vau! H:stä oli kiva lähettää kerho-ohjaajille kuvia omista taideteoksistaan, mukavaa, että kerhon kanssa oli vuorovaikutusta, se toi piristystä meidän koronakotoiluun.
Uskon, että H:llä tulee olemaan kivaa eskarissa. Mukavaa, että hän saa siellä omanikäistä seuraa ja pääsee tutustumaan uusiin kavereihin. H on kiinnostunut monista asioista ja hänestä on kiva päästä oppimaan uutta. Mutta ennen sitä me tehdään kaikkia ihania ikimuistoisia juttuja, retkiä ja nautitaan leppoisista kesäpäivistä.

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

X