Moikka!

Nyt kun arki on lähtenyt hyvin käyntiin meillä, niin ajattelin jakaa täällä millainen on meidän tavallinen päivä, johon kuuluu työt ja päiväkoti. Joanna on ollut nyt tasan kuukauden päiväkodissa. Aina jää iloisesti ja päivät sujuu tosi hyvin.
•Klo 4.45 soi mulla herätyskello. Mulla on aikalailla minuuttiaikataulu aamuisin. Teen aamutoimet ja syön puuron ja vien koirat ulos. Koirat pissatetaan aamusti vaan pikaisesti ja ne käy myös meidän pihassa. Nappaan repun ja otan kahvin mukaan jonka juon matkalla. Sitten ajelen töihin ja työt alkaa klo 6. 
•Klo 6.30-7 Kotona iskä herättelee Joannan ja nopeat aamutoimet.
•Klo 7.15-7.30 Joannan hoitopäivä alkaa. 
•Mulla joskus on työpäivä lyhyempi ja joskus pidempi. Mutta jos pääsen vaikka klo 12-13, niin saatan käydä ruokakaupassa matkalla ja kotiin kun tulen, niin vien koirat ulos.
Sitten syön ja riippuu paljon on aikaa, niin siivoilen ja teen vähän kotihommia.
•Klo 14.30 tai vähän ennen, haen Joannan. Mulla on ihan hirvee ikävä aina Joannaa kun viimeksi edellis iltana hänet oon nähnyt ❤️ (jos ei lasketa niitä että Joanna herää illalla tai yöllä, mutta nyt nukkunut yöt tosi hyvin).
•Klo 15-15.30 Joanna syö. Joanna alkoi hyvin syömään päiväkodissa, mutta nyt on muutamina päivinä syönyt taas vähemmän. Välipalan syö aina hyvin, mutta nälkä on, kun tullaan kotiin jos on lounaalla syönyt huonosti. 
Sit olen antanut myös pientä extra välipalaa esim banaania, leipää tai rahkaa/jogurttia. 
•Klo 15.30-16 Joanna nukkuu vielä 30min päikkärit kotona. Edelleen päiväunet päikyssä ovat tosi lyhyet. On pakko laittaa pienille unille myös kotona, että ei mene yliväsyneeksi iltaa kohden.
Lyhyistä päikkäreistä huolimatta Joanna on päikyssä tosi hyvän tuulinen aina, on reipas ja jaksaa touhuta. Toivoisin että Joanna nukkuis jossain vaiheessa paremmin hoidossa, kun muutenkin arkisin on vähemmän yhteistä aikaa, ja sit kun joutuu laittaa kotona vielä unille ja kaiken lisäksi tosi aikaisin yöunille, niin yhteistä aikaa on vielä vähemmän. Ehkä jossain vaiheessa, viimeistään sit kun vielä kasvaa niin nukkuu paremmin, niin voi laittaa myöhemmin yöunille. Halaan ja pussailen Joannaa kaikenaikaa kun kotona ollaan, ja onneks päivät menee nopeasti ja viikonloput on yhteistä perheen aikaa ❤️ 
•n. klo 17 iskä tulee kotiin, sitten on pian koirien lenkitys. Joanna menee aina vastaan kun kuulee että iskä tulee, ja sanoo isi isi ❤️ 
•n. klo 17.30 Joanna syö puuroa. 
Sen jälkeen iltatoimet, pesut yms.
Yöunilla Joanna on ihan viimeistään 18.30. Yöt on nyt menneet tosiaan hyvin ja Joanna nukahtaa unille ihan salamana. Selvästi päiväkoti väsyttää ja varsinkin just lyhyiden päiväunien takia tulee aikaisin väsy. 
•Sitten kun Joanna on yöunilla, laitan aamun jutut valmiiksi. Siivoon keittiön, lataan kahvin aamua varten, teen eväitä, laitan Joannan repun ja omat vaatteet valmiiksi. Tän jälkeen kello on sen verran, että käyn suihkussa ja syön iltapalaa, katon vähän aikaa omia sarjoja. Sitten meillä on vähän yhteistä aikaa ja koitan päästä ajoissa nukkumaan (vaikka oikeesti vois joskus koittaa mennä vielä aikaisemmin) joskus 21-22 väliin. 
Aikalailla noin menee meidän päivä. Eli ihan perus jutut vain, mitään ylimääräistä ei kauheesti kerkeä. 
Kevättä ja pikkuhiljaa kesää kohti. Kesällä onneksi on meillä lomat, jolloin Joanna on myös lomalla päikystä. 
Kivaa viikkoa!
Kiitos kun luit!
<3Miia 

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

X