Mooi!

Meidän Joanna on ollut kipeänä koko viikon. Flunssakierre vaan jatkuu ja jatkuu. Mutta osas tätä toisaalta odottaa, kun aloitti päiväkodin, että varmasti paljon sairastelee alkuun, kun ei ole vielä vastustuskykyä.  Joannan ryhmässä oli alkuviikosta lapsia enemmän kipeänä kun paikalla hoidossa. Onneksi nyt on parempaan päin ja huomenna varmasti pääsee päiväkotiin.

Ollaan koitettu mahdollisimman paljon vuorotella Joannan kanssa kotona olemista. Musta tuntuu että olen ollut tosi paljon töistä pois, ja kun vihdoin alkaa uusi viikko ja ajattelee että jospa nyt vähän aikaa oltais terveenä, niin pian jo Joanna on taas kipeä 😀 mutta enään vähän päälle kuukausi(!), niin meillä alkaa kesälomat ja sillon varmasti saadaan päiväkodissa tuo flunssakierre katki, kun lapset ovat pitkään kotona. 

Mulla onkin nyt pitkä loma, kun ihan koko heinäkuu ja jää vielä viikko pitämättä, jonka ajattelin pitää syyskuussa. 

Sitten yks hauska juttu. Kun joillakin pienillä lapsilla saattaa olla sellanen kappale, että rauhoittuu sen ajaksi ja huomaa että tykkää oikeasti siitä kappaleesta. Joanna joskus vauvana kuunteli iskän sylissä Dua Lipan Physical- kappaletta, ja se on sellanen biisi minkä hän varmasti muistaa. Autossa jos Joanna hermostuu, niin laittaa Physicalin soimaan, niin Joanna on tyytyväinen ja kuuntelee. Tätä soitin viimeksi Pori-Tampere matkalla kun ajoin kaksin Joannan kanssa. Monta kertaa peräkkäin 😀 ja kotona jos sitä soittaa, niin hän tanssii. Tykkään itsekin tosta kappaleesta tosi paljon. Toinen kappale josta oon huomannut, että Joanna tykkää, on Ava Maxin My Head&My Heart. Yks aamu kun syötin Joannalle puuroa, ja radiosta tuli tämä biisi, niin Joanna jammaili syöttötuolissa 😀 tää biisi on myös mun lemppari. Hyvä musiikkimaku neidillä.

Joannan 1,5v neuvola siirtyi tältä viikolta kesäkuun toiselle viikolle. Sitäkin odotin niin paljon, kun olis ollut kiva tietää Joannan paino ja pituus. 

Oltiin viime viikonloppuna mun Äidin luona. Äiti teki pikakakun ja innostuttiin tekee vielä toinen kakku kääretorttu pohjasta. Miehellä oli synttärit niin kahviteltiin. Joanna nukkui tällä kertaa Äitini luona tosi huonosti. Syynä oli flunssa, kun yski niin paljon että oli vaikea nukahtaa. Ja toi flunssa siis alkoi lauantaina siellä. Sen takia peruuntui sitten muutama asia mitä meidän piti siellä tehdä. 

Toi kuva on niin kesäinen, vaikka ilma ei ollut mikään kovin lämmin. 

Käytiin sunnuntaina iskän haudalla ja siellä hautausmaalla oli niin kauniita vaaleanpunaisia Tuomi puita. Oli pakko ottaa kuva. Mun mielestä hautausmaalla on kiva kävellä. Siellä on niin rauhallista ja kaunista. 

Ollaan päästy onneksi vähän ulkoilemaan kun Joannan flunssa on parempaan päin. Joanna viihtyy hyvin ulkona ja tykkää keinua. Hän sanoo aina ulo ulo, kun haluaa ulos 😀 <3 ja on kovin innoissaan kun aletaan pukea takkia ja kenkiä. Kengät on Joannan mielestä kivoin juttu.

Joanna puhuu tosi paljon eri sanoja. Hän toistaa ihan kaikkea. Hän on myös aika fiksu tyttö.
Hänellä on nyt lempi ruoka, joka on spagetti ja jauhelihakastike. Ylläri, että lapsen lempiruoka 😀
Mä haluaisin taas leikkauttaa tukkani lyhyemmäksi. Ja tällä kertaa lyhyemmäksi kun viimeksi. Muutenkin pitäisi nyt alkaa panostaa itseensä enemmän. Laittaa kynnet tai tehdä jotain kasvohoitoa itelle. Odotan kyllä että sais vähän päivetystä iholle, kun tuntuu että olen ihan kalpea. Oon myös ajatellut testata jotain itseruskettavia ainakin kasvoille/dekolteelle. Suosituksia saa antaa, muutamaan tuotteeseen oon tutustunut mitkä vois olla hyvät vaihtoehdot 🙂

Ihanaa kun kelit alkaa lämpenemään!
PS. Mun unelma käy toteen; ostettiin liput Queenin & Adam Lambertin konserttiin kesälle 2022!<3
Kiitos kun luit!
<3Miia

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

X