Järjestäjä

Kilpailun järjestäjäna toimii Otavamedia Oy (y-tunnus 0196807-2), Firdonkatu 2T 151, 00015 Helsinki

Osallistumiskelpoisuus

Arvontaan voivat osallistua kaikki yli 18-vuotiaat yksityishenkilöt pois lukien arvonnan järjestelyjen kanssa tekemisissä olleiden yritysten henkilökunta ja heidän perheensä. Yksityishenkilöt voivat osallistua arvontaan vain kerran.

Osallistumistapa

Arvontaan osallistutaan jättämällä yhteystiedot www.kaksplus.fi-sivustolla olevaan lomakkeeseen.

Palkinto ja voittajien valinta

Arvontaan osallistuneiden kesken arvotaan erilaisia palkintoja. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi. Järjestäjä pidättää oikeuden vaihtaa ilmoitetut palkinnot toisiin vastaaviin.

Mikäli voittajaa ei tavoiteta hänen osallistumisen yhteydessä antamansa sähköpostiosoitteen kautta viikon kuluessa kilpailun päättymisestä, valitaan tilalle uusi voittaja.

Palkinnot toimitetaan vain Suomessa oleviin osoitteisiin järjestäjän kustannuksella. Palkinnon saaja vastaa kaikista muista tavarapalkinnon käyttämiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista.

Henkilötietojen käsittely

Arvontaan osallistuneiden henkilötietoja säilytetään kolme kuukautta arvonnan suorittamisen jälkeen. Yhteystietoja käytetään ainoastaan palkintojen toimittamiseen. Lisätietoja Otavamedia Oy:n rekisteriselosteesta. (Katso erityisesti kohta 16).

Muut ehdot

Kilpailun järjestäjä ei ole vastuussa vahingosta tai kustannuksista, jotka aiheutuvat tai väitetään aiheutuneen, suoraan tai epäsuorasti, osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Järjestäjä ei myöskään vastaa teknisistä vioista tai muista syistä, jotka saattavat estää tai haitata henkilön mahdollisuutta osallistua tähän kilpailuun.

Järjestäjä sitoutuu maksamaan näissä virallisissa säännöissä mainituista palkinnoista aiheutuvat mahdolliset arpajaisverot.

Kaikki arvontaan osallistuvat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää oikeuden muuttaa sääntöjä.

Kommentit (3)

Kohta 7kk kaksi alahammasta tullut ja hampaitten pesua tehty kohta 2kk. Välillä neiti sitä mieltä että parempi pistää vaan suu suppuun ja jättää hampaat pesemättä. Välillä kuitenkin mielekästä ja tykkää myös itse ottaa harjaa käteen!

Lapseni 1v7kk rakastaa hampaiden pesua niin paljon, että haluaisi tehdä sitä uudelleen ja uudelleen, kauan. Hän haluaisi melkein aina tehdä sen itse.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

X