<3 KOLMATTA odottavat 2011 <3

  • Viestiketjun aloittaja mymosa
  • Ensimmäinen viesti
mymosa



Nimi...........LA........Sairaala...........olot/lupaukset......työnimi

2011

m0308 * 13.12 * SEKS * poikalupaus


2012
Bassets ** 18.1 ** poikalupaus
msmyway ** 27.1 ** TAYS ** tyttölupaus ** Myygeli/Saara

eeva-maria ** 11.2 ** JS

Minnarun ** 7.3 ** SKS ** tyttöolo
moomin ** 29.3 ** KOS

Tähti77 ** 1.4 ** KOS
Vauvahaaveita ** 4.4 ** OYS ** tyttölupaus
Sale81 ** 7.4 ** K-SKS ** poikaolo
Sandemar ** 14.4 ** P-KKS ** poikaolo
Mymosa ** 30.4 ** MKS ** Poikalupaus ** Menninkäinen

Äitee81 ** 8.5 ** poikaolo
Emsi ** 13.5
Marinas ** 31.5

Enisa84 ** 13.6 ** TAYS ** tyttöolo
Aanna ** 18.6
Barbamama35 ** 23.6 ** TYKS ** poikaolo
Maijamehi ** 30.6

Jenhy ** 1.7
Keskeneräinen ** 2.7 ** tyttöolo
kaikkea sitä kuulee ** 13.7 ** KYS ** tuplaolo
Kati82 ** 16.7 ** NKL
SEE ** 18.7

Maijamehi ** 4.8
Sulo-Sylvia ** 5.8
Runttipulla ** 7.8 ** KÄT
Luigi ** 20.8
Emmin ** 23.8 ** EKKS
Tiinuliinu31 ** 28.8


Ultrat

*Enisa84 31.1 rakenneultra


:heart:Synnyttäneet:heart:

Santtu81 2.9.2011 enkelityttö 2860g/48cm/31,5cm
Mädchen 30.9.2011 poika
Koiksa-79 17.10.2011 poika 3950g/51cm.
EevaN 2.12.2011 poika 3585g/51cm
Niisku74 25.12.2011 poika 3600g/52cm.


Menetyksen kohdanneet

Santtu81:hug:
Malania :hug:
Moonchaser :hug:
Filuuri :hug:
 
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen:
mymosa
Laitettasko vaikka se la, sairaala ja vaikkapa kumpiolo ym :)

Kävin tänään siellä gynellä, kohdun limakalvon paksuus oli 14mm, mutta liian aikaista oli, että muuta olisi näkynyt.. Sano, että tuo paksuus kertois vähän jo sitä, että siellä jotain tapahtuu.

seuraava aika ois parin viikon päähän.
 
Mä kävin ultrassa esikoista odottaessa rv 6+4 eikä silloin näkynyt kuin ruskuaispussi. Lääkäri vaan totesi "täällä näkyy mitä tässä vaiheessa pitääkin näkyä". Ei siis pelotellut mitään vaikkei sykettä näkynyt. Np ultrassa alkio oli 5pvää pienempi, joten eipä tuolloin varhaisultrassa olisikaan voinut muuta näkyä ;)

Tsemppiä mymosalle! Kyllä se pieni siellä pesäänsä rakentaa :)
 
Heipsan!

No jospa mieki tänne listutuisin ku kuumeilu puolella eniten kolomosiin kirjottelin..

Eli LA 10.10(9.10.) ja Oys olosta ei tietoa enää.. Eka oli vahva tyttö meininki ja nyt ehkä vähän toiseen suuntaan, mut jompi kumpi sieltä tulee.:p
 
  • Tykkää
Reactions: Santtu81
mymosa
Mähän teen noita jälellä olevia testejä ja wondfoon tuli ihan tasavahvat viivat, eli vahvistuu kyllä viivakin koko ajan hyvää vauhtia :)

Mä kävin kuopuksesta jossain 6+3/4 ultrassa ja syke näkyi silloin, joten katsellaan mitä siellä näkyy 2vkon päästä :)

Olona on kauhea väsymys, etova olo jos ei syö usein, alaselkä särky, nippailut ja mielettömät ilmavaivat :ashamed:
 
  • Tykkää
Reactions: Santtu81
Miun tiedot
Minnarun 7.3.2012 SKS tyttöolo

hieman arvelutti mitä tuohon oloiluun laittaisin taitaa se tyttö olla tulossa, oli ultrassa muuten semmoiset sääret et moni kalpenee rinnalla... Esikoisestani eli pojasta oli niin selvä poikaolo et oksat pois ihan puhuimmekin pojasta ja poikahan se oli toisesta en osannu sanoa ja tyttö tuli ja nyt olen hieman kallistunut tytön suuntaan, aion kysyä kyllä heti rakenne ultrassa kumpi siellä mahdollisesti köllii :heart:

Mymosa: alku raskauden vaivat vielä hyvin muistissa loppuivat onneksi 10+ ja nyt olo on jo normaali ei tartte koko ajan syödä ja elämään mahtuu muutakin kuin pahoinvointi ja syöminen...

Mädchen,Santtu ja Koiksa: voi teidän LA olla jo noin lähellä aivan uskomatonta että aika on mennyt niin nopeaan... en kai minä listoilla ehtinyt niin kauaa roikkua... no tosiaan ensimmäinen mahdollinen LA oli miun kohdalla jo huhtikuussa joten niin siinä 11 yk:ta meni että heilahti... pikku hiljaa alan uskomaan olevani raskaana, ensi viikolla pomo palailee lomilta ja pääsen jakamaan ilouutisen sitten myös muillekkin aion pomon hoitaa eka pois alta...

minnarun&pitkäsääri 12+1
 
mymosa
Tää on kuitenkin vielä niin alussa, että hetken silittää masua ja sitten lopettaa, kun alkaa miettiä, ettei siellä mitään ole.. ettei mulle voi sattua mitään niin hyvää..

Sitten taas on etova olo koko ajan tai no, tunti menee ihan ok, sitten iskee kuvotus.

No 2vkon päästä tähän aikaan ollaan jo paljon viisaampia..

kp 31 dpo17 ja rv 4+3
 
Aika on mennyt tosiaan hurjan nopeaan! Huomenna täyttyy jo 37+0! :O 3-5vkoa jäljellä siis :p

Hienoa on, että Minnarun ja mymosa ovat päässeet odottajien joukkoon, niin kauan kuin teilläkin meni. Jotenkin se oma 15 yk:ta tuntuu nyt niin kaukaiselta, eli menee se aika teilläkin pian :)
Hyviä (pahoin)vointeja tai jotain :D

M :heart: 36+6
 
mymosa
Eiköhän se aika ala menemään, kunhan pääsee sinne np-ultraan asti hengissä ;)
Ehkä sitä sitten uskoo olevansa raskaana.

Ja sitten kun se on ohi niin voi alkaa panikoida sektioo..
 
Tänään sain rakenneultran ajan se on 20.10 joten sitä kohti sitten ennen sitä ainenkin yks neuvolakäynti ja tietysti perheelle kertominen alkaa ensi viikolla siitä se aika varmaan alkaa kulumaan, onneks pomo palaa ensi viikolla et saan hoidettua sen heti pois miulla on tiedossa itselleni äitiyslomansijainenkin...

mie oon ihan hulluna guagamoleen voin syödä sitä ihan paljaaltaankin...ihan ihme himoja !?! maha alkaa pulllistella joten ihan hyvä et voin pikku hiljaa kertoa muillekkinn ei mee pelkän lihomisen piikkiin.

Mymosa: mie oon jo kans synnytykselle luonu ajatuksen jos toisen... miks sektio ? oot voinu vaikka joskus selittää mut tarinoita on tullu luettua niin monta ni en yksinkertaisesti muista.

minnarun&pitkäsääri 12+2
 
mymosa
No mutta miksi kukaan ei ollut estämässä mua??? häh?? :D

Menin sitten jo tilaamaan..
tuollaset.. Housut..
ja tällasen.. Myssy

:whistle:

Miehellekin jo laitoin viestiä, että sama tuleeko nyt vai millon, mutta oli pakko tilata.. Tilasin itelleni todella mukavan näköset yogapantsit ja sitten lapsille hatut :)
 
  • Tykkää
Reactions: Santtu81
mymosa
Tuo pupupaita oli vallan ihana myös ja ne bodyt oli kans.. mutta ei ihan viiti vielä tuhlailla ja pitää niitä värejäkin katella. Nuo ruskeet on sellasia, että käy molemmille.
 
Ja niin tämäkin viikonloppu on päätöksessä, sais näitä olla useammin... miulla on pesän rakennus vietti aika korkealla on aikamoisia remontti suunnitelmia olisi ihana tietää minkä verran ne tekis mut haluaisin kodistani unelmakotini :) vanha talo siis jonka pohjaratkaisussa olisi toivomisen varaa.... ja voi mitä kaikkia huonekaluja haluaisin ym. ym.

Mie kävin katsomassa jos jään silloin jo 50 vrk:tta ennen äippälomalle alkais se jo 9.1 ja siihen varmaan päädyn ihan rahaan liittyvissä syissä ajan työmatkaa joka päivä 90 km ja jos käyn tammi-helmikuun töissä menee ne kilometrit omavastuisiin joten oma kustanne hintaan menis ne polttoaineet ja kun tiedän etten koko vuotena kuitenkaan mene töihin ja ei tietysti kiva oo ottaa sitä riskiä tuolla liikenteessä ajella liukkailla ison mahan kanssa ja kun siihen on kerta oikeus/mahdollisuus ni miksi en sitä käyttäis ja olispahan aikaa laittaa pesää kuntoon :)

Enää kaksi päivää kun pääsen kertomaan lapsille :) tiistai-iltana tapahtuu tämä onnen tapahtuma... varmaan saman tien käytävä anoppilassa ja äitini luona kertomassa iloist perheuutiset... on tuo maha aika turvoksissa, oikein kaikki makkarat tullu esiin ei voi puhua söpöstä vauvakummusta ;)

Mukavaa uutta viikkoa kaikille !

Minnarun&pitkäsääri 12+4
 
Täällä odotetaan jo torstaista neuvolaa. Kiva tietää mitä tuonne kohdunsuulle kuuluu (vai kuuluuko mitään) ja kuulla vauvan kokoa. Rv 31+0 oltiin ultrassa ja silloin oli 2kg, vastaten 2vkoa suurempaa. yt kun viikkoja 35+4 niin voisi tosiaan tässä lähi aikoina jo tullakin tuon kokonsa takia. Mitään yli neli kiloista halua alkaa vääntämään.

Viikot ne vaan matelee, kesälomalla meni nopeammin, mutta ennen sitä ja sen jälkeen matelee.
 

Yhteistyössä