Porsaan sisäfile, ohjeita

tavan äippä vaan
Mä oon tehny niin, et leikkaan n. 1cm paksuja pihvejä, niitä sitten litistelen joko nuijalla tai nyrkillä. Pannulle voita ja mausteet (suola, pippureita, lihamauste yms) pintaan. Paistan molemmilta puolilta KUUMALLA paistinpannulla pari-kolme minuuttia ja sit laitan pannulle ruokakermaa, jossa hauduttelen pihvejä vielä n. 20min. pienellä lämmöllä.
Enempi kermaa, niin on samassa myös kastike. Sopii kuin nenä päähän kermaperunoiden tai ihan keitettyjenkin kanssa, nam!
 
Alkuperäinen kirjoittaja tavan äippä vaan:
Mä oon tehny niin, et leikkaan n. 1cm paksuja pihvejä, niitä sitten litistelen joko nuijalla tai nyrkillä. Pannulle voita ja mausteet (suola, pippureita, lihamauste yms) pintaan. Paistan molemmilta puolilta KUUMALLA paistinpannulla pari-kolme minuuttia ja sit laitan pannulle ruokakermaa, jossa hauduttelen pihvejä vielä n. 20min. pienellä lämmöllä.
Enempi kermaa, niin on samassa myös kastike. Sopii kuin nenä päähän kermaperunoiden tai ihan keitettyjenkin kanssa, nam!
näin

:flower: :flower: :flower: näin teenkin!!! kiitoksia!
 
nuori pariskunta
Alkuperäinen kirjoittaja tavan äippä vaan:
Mä oon tehny niin, et leikkaan n. 1cm paksuja pihvejä, niitä sitten litistelen joko nuijalla tai nyrkillä. Pannulle voita ja mausteet (suola, pippureita, lihamauste yms) pintaan. Paistan molemmilta puolilta KUUMALLA paistinpannulla pari-kolme minuuttia ja sit laitan pannulle ruokakermaa, jossa hauduttelen pihvejä vielä n. 20min. pienellä lämmöllä.
Enempi kermaa, niin on samassa myös kastike. Sopii kuin nenä päähän kermaperunoiden tai ihan keitettyjenkin kanssa, nam!
Kiitos vinkistä! Näin me tehdään. :)
 

Yhteistyössä