Porsaan sisäfile, ohjeita

Viestiketju alueella 'Mitäs nyt? Aihe vapaa' , aloittaja polgara, 07.05.2008.

  1. polgara

    polgara Aktiivinen jäsen

    Rekisteröitynyt:
    10.10.2006
    Viestejä:
    2 127
    Saadut tykkäykset:
    0
    mulla on tuollainen pötkylä, maustamaton, ruskistanko ja haudutan uunissa, mites maustaminen, soijakastiketta ei löydy, ihan tav. mausteet hyllystä... jelppiä kokkikolmoset!!
     
    #1
  2. SaNi-81

    SaNi-81 Aktiivinen jäsen

    Rekisteröitynyt:
    02.08.2006
    Viestejä:
    4 331
    Saadut tykkäykset:
    0
    laita rypsiöljyä ja mausteita maun mukaan. Anna maustua esim. pakastepussissa muutama tunti...
     
    #2
  3. polgara

    polgara Aktiivinen jäsen

    Rekisteröitynyt:
    10.10.2006
    Viestejä:
    2 127
    Saadut tykkäykset:
    0
    ei kerkee maustua.... viideltä pitää olla valmis:(
    muita ideoita??
     
    #3
  4. Mä oon tehny niin, et leikkaan n. 1cm paksuja pihvejä, niitä sitten litistelen joko nuijalla tai nyrkillä. Pannulle voita ja mausteet (suola, pippureita, lihamauste yms) pintaan. Paistan molemmilta puolilta KUUMALLA paistinpannulla pari-kolme minuuttia ja sit laitan pannulle ruokakermaa, jossa hauduttelen pihvejä vielä n. 20min. pienellä lämmöllä.
    Enempi kermaa, niin on samassa myös kastike. Sopii kuin nenä päähän kermaperunoiden tai ihan keitettyjenkin kanssa, nam!
     
    #4
  5. polgara

    polgara Aktiivinen jäsen

    Rekisteröitynyt:
    10.10.2006
    Viestejä:
    2 127
    Saadut tykkäykset:
    0
    näin

    :flower: :flower: :flower: näin teenkin!!! kiitoksia!
     
    #5
  6. Ole hyvä, kiva että oli apua :)
     
    #6
  7. Kiitos vinkistä! Näin me tehdään. :)
     
    #7

Jaa tämä sivu