*

Esto facebookissa
+ Vastaa ketjuun
Näytetään tulokset 1 - 21. Osumia 21

Ketju: Esto facebookissa

 1. #1
  sairas ex
  Vierailija

  Esto facebookissa

  Jos estän jonkun henkilön ottamasta minuun kontaktia/näkemästä minua lainkaan, poistuuko hän myös niin etten saa haettua häntä? vai onko hänkin laittanut eston minulle?

  mielenterveys-ongelmainen ex 10vuoden takaa oli lähettänyt kaveripyynnön, latoin eston samantien, näin jo painajaisia viime yönä... Hui! Nyt kun katsoin haulla, ei hän ilmestynyt tuloksiin.

 2. #2
  joku
  Vierailija
  Esto on molemminpuolinen. Jos estät jonkun henkilön, et näe mitään häneen liittyvää edes yhteisten kavereittenne sivuilla, jos sellaisia on.

 3. #3
  larati
  Vierailija
  yksi vaihtoehto on, että hän on poistanut profiilinsa. Pyydä jotain kaveria koittamaan, että löytyykö ex hänen profiilinsa kautta niin sillähän se selviää

 4. #4
  joku
  Vierailija
  Pelkkä hakukin on voitu tehdä mahdottomaksi! Voi siis laittaa niin, että kukaan ei voi hakea nimellä. Ei liity estämiseen mitenkään.

 5. #5
  Borkku
  Vierailija
  Kyllä se esto tosiaan toimiin molempiin suuntiin.

  Miks hitossa pitäis nähdä toisen tekstejä, jos ei omiaan ko. henkilölle ole valmis näyttämään

 6. #6
  ap
  Vierailija
  en päässyt katsomaan hänen seinäänsä, mutta profiilikuvan kautta pääsin kuviin, jossa oli vain siis profiili-kuva, siinä oli kirjoitellut erään hlön kanssa, olisin yrittänyt katsoa onko kirjoittaneet lisää että oisin mahdollisesti hänen asumisensa saanut selville, muuten juttujen perusteella tuntuu kärsivän edelleen vakavasta mielenterveys- ja päihdeongelmasta. Olin jo ajatellut hänen kuolleen, mutta täytyy vieläkin jatkaa pelkäämistä
  Siks hitossa pitäis nähdä tekstejä!

 7. #7
  tä?
  Vierailija
  no otat sen eston vähäks aikaa pois ja laitat sit takas

 8. #8
  ei tietäjä
  Vierailija
  Miten sen eston saaa pois sit jos haluu sen takasin kavereihin

 9. #9
  Lainaus Alkuperäinen kirjoittaja ei tietäjä Näytä viesti
  Miten sen eston saaa pois sit jos haluu sen takasin kavereihin
  Käyttäjätili > Yksityisyysasetukset > alareunassa estolistat

 10. #10
  hesalainen
  Vierailija
  Moi! haluisin tietää että jos laitan yhdelle tutulle joka "kiusaa" nii saako se tietää että laitoin sille estot?

 11. #11
  amssku
  Vierailija
  =DDDDDD oon kauhea säätäjä ja estin vahingos mun kaverin ja mul ei oikee leikkaa ajatus et miten saan eston pois ? =DD

 12. #12
  "joku"
  Vierailija
  Lainaus Alkuperäinen kirjoittaja hesalainen Näytä viesti
  Moi! haluisin tietää että jos laitan yhdelle tutulle joka "kiusaa" nii saako se tietää että laitoin sille estot?
  Riippuu ihan siitä tunnetteko samoja ihmisiä ja etsiikö hän ylipäätään sinua naamakirjasta. Jos hän kiusaa sinua livenä, mutta ei voisi olla facebook-profiilistasi vähäänkään kiinnostunut, niin tuskin tulee edes tarkistaneeksi oletko koko naamakirjassa.

 13. #13
  ~Anni~
  Vierailija

  öööööömm

  minäkään en ole niin viisas että saisin sen idiootin eston pois .... joku voi jeleppiä .

 14. #14
  Jos teillä on yhteisiä tuttuja niin voi tajuta. Esim. jos sä tykkäät tän yhteisen tutun tilapäivityksestä, niin tälle estetylle näkyy että 1 tykkää, mutta kun hän katsoo että kuka, niin siellä lukee että "ei kukaan tykkää tästä". Nim. minut on blokattu.

 15. #15
  Ja jos poistat eston, niin et voi vuorokauteen laittaa uudestaan. Ja jos estätä jonkun kaverin, niin tämä kaveri myös poistuu kavereistasi. ELi sitten kun haluat poistaa eston, sinun on lisättävä hänet uudestaan kaveriksi, jos näin haluat.

 16. #16
  Mää tarviin helppii :(
  Vierailija

  Post Apuaaa !!!

  Estin mun kaverin vahingos feces ja ny haluisin sen takas mun kamuks eikä se onnistu enkä nää meijä yhteisii kuvii enkä muuta miten saan oikeesti ne estot pois ??! en edes enää nää sitä ku kirjotan hakuun sen nimen ( miten saan ne pois (pliis vastatkaa ?

 17. #17
  "tietämätön"
  Vierailija

  ??

  osaatteko vastata juttuihin liittyen toisen kaverin estämiseen facebookissa? miten on jos jonkun kaverin estää/joku kaveri estää, nii näkeekö kaveri sivuasi ollenkaan vai näkeekö estetty kaveri jutut jotka on kirjoitettu ennen estoa? entä voiko estosta huolimatta ottaa chatissä tai viestillä yhteyttä? entä jos on yhteisiä kavereita ja kommentoi tai tykkää yhteisien kavereiden tiloista niin näkeekö näitä estetty tai jos on estetty?
  kiitos vastauksista, en oikeen tiedä mistä näitä olisi voinut kysyä. jos tiedätte paremman paikan nii neuvot otan mielelläni vastaan

 18. #18
  "vieras"
  Vierailija

  Moi

  Jos jonkun estää niin se einää enää mitään sinun juttuja, etkä sinä hänen. Ei vanhoja eikä uusia. Ei myöskään pysty hakemaan profiiliasi ollenkaan enää. Eikä tietenkään voi lähetellä viestejä eikä chattailla. Esto estää kokonaan profiilisia näkymisen. Siitä en tiedä näkeekö jos tykkäät toisten tiloista tai kommentoit, en usko kuitenkaan

 19. #19
  ???
  Vierailija
  Jos estää jonkun, se näkyy omis yksityisyysasetuksis estetyt henkilöt ja sovellukset osas. Jos se estetty taas menee kattoo omii yksityisyysasetuksiaan ni näkyyk se estäjän nimi siäl?

 20. #20
  ??
  Vierailija

  ??

  Miten sukupostista saa eston pois?

 21. #21
  "abc"
  Vierailija

  viestit

  Olen estänyt inhottavia viestejä laittaneen henkilön facebookissa. Minulle jäi hänen laittamansa viestit omaan viestikansioon, mutta poistin ne sitten. Jääkö estetylle henkilölle ne viestit vai katoaako ne?

Pikavastaus Pikavastaus

 • ELLIT.FI HOROSKOOPIT