Mitä tehdä

  • Viestiketjun aloittaja "Meiju"
  • Ensimmäinen viesti
"Meiju"
Mitä tehdä ihmisen kanssa joka on vuodesta toiseen äärimmäisen tarvitseva: tarvitsee jatkuvasti kuuntelijaa ja auttajaa, haalii heitä ympärilleen mistä vain saa ja puhuu ja puhuu ongelmistaan. On käynyt melkein kymmenen vuotta terapiassa ja silti samat ongelmat vain jatkuu. Ei ota vastuuta raha-asoistaan, perhe-elämästään, tunteistaan, yhtään mistään. Sysää vastuun muille.
Hakee rahallista apua sossusta, seurakunnalta, lapsiperheitä tukevilta järjestöiltä, mistä vain irtoaa. Elää yli varojensa (matkustelee, shoppailee, on ottanut liikaa velkaa) ja valittaa kun rahat ei riitä. Joskus perustelee että "kun oon niin huono rahankäyttäjä". Mutta mitään vastuuta ei ota. Valittaa ja valittaa ja saa väärin perustein rahallista tukea.
Haalii hoitoapua lapsilleen sieltä ja täältä, kun millään ei itse jaksa hoitaa. On isovanhemmat, serkut ja siskot jotka hoitaa, on tukiperheet ja kesäperheet, lapsille kustannetaan harrastukset ja kesäleirit lastensuojelun kautta. Osaa pelata eli jättää sopivasti kertomatta asioita esim. että ei ole varaa lasten urheiluvälineisiin ja harrastuksiin kun tehtiin pari tonnia maksanut etelänmatka.
Siis kun se TARVITSEVUUS ei lopu koskaan!!!
 
Zombi
Tuntuu olevan kiero kuin korkkiruuvi. Varmaan paskantaakin eri paikkaan mihin pyllistää. Röyhkeä hyväksikäyttäjä. Lopettakaa hyysääminen ja kaikenlainen paapominen porukalla.
 

Yhteistyössä