Lastenhoitohuone ja niiden käyttö.

  • Viestiketjun aloittaja Raivoa täynnä
  • Ensimmäinen viesti
madan
No hyi, ei ikinä vauvaa mihinkään pöntön kannen päälle, yök! Vaipan voi vaihtaa vaunuissa tai sylissä ihan hyvin jos ei ole isoja kakkoja. Joskus käytän lastenhoitohuonetta omaan vessakäyntiin, kun ei tuota 1-vuotiasta voi jättää yksin ulkopuolelle eikä mahdu vaunujen kanssa naisten vessaan.
4-vuotias voi kyllä yleensä käydä isojenkin vessassa mun mielestä.
 
Hmm...
Meidän kolonnaan kuuluu vilkas 3-vuotias ja 1-vuotias vaunuissaan. Käyn lastenhoitohuoneessa ihan omillakin tarpeillani, koska se vaan on helpompaa. Vaihdan kyllä 1-vuotiaan vaipan samalla, 3-vuotias yleensä pidättää kotiin saakka...

En koe tätä lastenhoitohuoneen väärinkäytöksi. Mutta kerran esikoisen ollessa vauva kyllä vähän kypsytti odotella, kun oikein hienosti laittautunut, ilman lapsia liikkuva nainen teki isoa pahaa hajua lastenhoitohuoneeseen.
 
Fifvi
Tietenkin 4-vuotiaan pottaa käyttävän kanssa lastenhoitohuoneeseen! Ei se ole vauvojen hoitohuone, vaan lapsiperheille tarkoitettu isompi ja tilavapmpi vessa. Ja kyllä, minä käytän myös invavessaa (mm.omiin tarpeisiini), jos se on vapaana!
 
"wieras"
No tietenkin vien tuon 1-vuotiaan lastenhoitohuoneeseen vaipan vaihtoon, mutta tuolle isosiskolle sanon että et voi tulla tänne vaan sun on mentävä eri paikkaan pissalle. Niih. Silleen sitä pitää toimia ettei tuo reilu kolme vuotias vaan vie kenenkään muun kallis arvoista aikaa.
 
muutama idis
Ihme logiikkaa! No miksi helvetissä lastenhoitohuoneessa on myös nomaalikokoinen pönttö! Kun juuri hihhulimamat on julistaneet sen olevan vain vauvan hoitoa varten!
Äiti voi käydä siinä itse samalla kun vaihtaa vauvalle vaipan tai esim. vaunut saa mukaan sinne kun täytyy itse käydä vessassa. Tai jos mukana on kokonainen kööri lapsia niin toki silloin voi käyttää sitä lastenhoitohuoneen vessaa, mutta jos on yhden neljävuotiaan kanssa liikenteessä niin voisi ihan hyvin käyttää tavallista vessaa.

Usein lastenhoitohuone ja invavessa on sama, eli sitä isoa pönttö voi käyttää invapotilaat ;)
 
Jösses
Alkuperäinen kirjoittaja yhden äiti;29819967:
No voipi olla että on sitten olemassa vessoja, joihin ei tosiaan mahdu kuin seisomaan pöntön päälle... Niin. Kaikenlaisia vessoja sitä on tullut koluttua, ihan omalla mummolla on vanhassa rintamamiestalossa postimerkin kokoinen vessa, silti ollaan pärjätty sielläkin.

Eihän tuossa ole kuin halusta kysymys, ei mistään muusta. Aivan varmasti mahtuu sen 4-vuotiaan pissattamaan ihan normivessassakin. Jos ei oma perse mahdu vessaan, oven voi jättää pikkaisen raolleenkin. Tai sit vois vaikka, hui, opettaa sen 4-vuotiaan käymässä vessassa jo ihan ominpäin. Kyllä mahtaa olla hankalaa se elämä, jos mikään muu vessa ei käy 4-vuotiaan pissatukseen kuin se hehtaarin kokoinen tila, mikäpä vielä on ensisijaisesti tarkoitettu vauvoille ja taaperoille ja heidän hoitoonsa.
Hyvä ettet kuitenkaan liioittelemaan ratkennut!
 
hekoheko
Ja ovi jossa on vauvan kuva ja pyörätuolin kuva, niin sinne saa mennä vain vauvat pyörätuoleissa?. Tai vaan pyörätuoliäidit vauvan kanssa?
Eikun ne kuvat on siinä vain huvin vuoksi. Toki sinne voi mennä vanhat rouvat yksinään pitkälle paskalle taikka äiti ja 7-vuotias, koska äiti on perseaukinen eikä pysty maksamaan normivessamaksua. Samantien siellä voi kusettaa vaikka koiran.
 
vierass
Tietenkin 4-vuotiaan pottaa käyttävän kanssa lastenhoitohuoneeseen! Ei se ole vauvojen hoitohuone, vaan lapsiperheille tarkoitettu isompi ja tilavapmpi vessa. Ja kyllä, minä käytän myös invavessaa (mm.omiin tarpeisiini), jos se on vapaana!
Täällä palstalla kyllä ollaan sitä mieltä, ettei invavessa saa käyttää kukaan muu kuin invalidit, sama juttu hotellihuoneissa ja junien makuuvaunuissa. Kummasti niitäkin paikkoja kaupataan, kun muutakaan ei ole enää tarjolla, ihan kenelle vaan. Yliopistollakin käytettiin kaverin kanssa invavessaa, yhtään pyörätuolissa olevaa en siellä nähnyt koko aika kyseissä rakennuksessa, mutta ne invavessat sinne oli pitänyt kuitenkin tehdä. Ei jaksettu tauoilla jonotella naisten vessassa, kun tuo toinen vessa oli käyttämättömänä.
 

Yhteistyössä