Häirikkö pilasi lapsemme elämän

  • Viestiketjun aloittaja vainon uhri
  • Ensimmäinen viesti
vainon uhri
Mielisairas häiriköi perhettämme, myös lasta. Lapsemme elämä on pilalla, on joutunut käymään psykiatrilla tuon takia. Menetinkö nyt terveen lapsen ja joudunko vanhena toimimaan mielisairaan aikuisen lapseni edunvalvojana? Vituttaa kun häirikkö tuhosi lapsemme mielenterveyden.
 
vieras...
Oletko sinä tai miehesi joskus kiusannut tätä häirikköä? Vaikka lapsena? Tämä olisi oikein unelma tilanne minun kiusaajieni perheille tuhota heidän lastensa elämä ja siinäpä miettisivät kannattiko kiusata ja mitä se tekee. Ja kuka arvaa olenko näin tehnytkin...
 
vierastanen
Olet siis saanut selkeän diagnoosin häntä hoitavalta lääkäriltä, että lapsesi elämä on nyt pilalla? Vai onko tämä sinun ihan oma ennusteesi, jolloin omalla asenteellasi takaat ettei lapsella ole mahdollisuuksia tokeentua kokemastaan sinun siellä märehtiäsi vuosista toisiin tapahtunutta. Joten jos tässä nyt joku lapsensa elämän pilaa, niin sinulla on oikein hyvä pohjustus sille. Siitä vaan eteenpäin ja aina tilaisuuden tullen muistutat asiasta koko teidän perhettä!
 

Yhteistyössä