Harrastin ensimmäisen kerran seksiä maksusta

  • Viestiketjun aloittaja "Kukkis"
  • Ensimmäinen viesti
"Kukkis"
Olen nyt toista vuotta YH:a ja raha on ollut välillä tiukalla. Päätin kokeilla vanhinta ammattia ja ensimmäisen kokeilun perusteella voin sanoa, että maailman helpointa rahaa!

Sovin naapurikaupunkiin erääseen kahvilaan treffit "pokan" kanssa, jotta voisin arvioida millaisen törkymöykyn kanssa olisin tekemisissä ja tarvittaessa minulla olisi mahdollisuus luistaa paikalta. Kahvilassa odotti noin 45-vuotias varsin sharmantti mies. Aloitimme tavallisella keskustelulla ja mies tarjosin minulle kahvin ja leivoksen. Tässä yhteydessä päätimme kummatin, että asiassa edetään. Olimme jo aiemmin sopineet, että vietän miehen kanssa koko illan ja yön.

Menimme hotelliin, jonka mies oli varannut ja maksanut. Harrastimme seksiä, jonka jälkeen mies tarjosi minulle illallisen juomineen. Tämän jälkeen menimme huoneeseen takaisin ja mies oli varmaankin alkoholin rohkaisemana valmis esittämään omia toiveitaa. Mies halusi nähdä minun tyydyttävän itseäni ja samalla mies hoiteli itsensä. Nukuimme yön ja aamulla vielä kerta seksiä sitten aamupala, jonka jälkeen mies maksoi minulle vielä junalipun.

Erittäin helppo ja oikeasti jopa erittäin miellyttävä tapa ansaita täysi ylläpito sekä 500 euroa rahaa. Mikäli tämä mies ottaa vielä yhteyttä, otan keissin vastaan 100% varmuudella. Mitään negatiivista ei asiassa ollut, eikä miehellä ollut oikeastaan edes mitään erityistoiveita. Lisäksi "poka" oli hyvin miellyttävä, aika kivan näköinen (noin vanhaksi), tarjosi kaikki ruoat ja juomat jne.

Kaksi samanlaista keikkaa kuussa, niin minulla ei todellakaan ole enää ongelmia rahan riittävyyden kanssa.
 
yypeee
Katsoin dokumentin escort tytöistä ja heillä ei ollut mitään negatiivista sanottavaa kyseisestä ammatista. He elävät hyvää elämää ja asiakkaat kohtelevat heitä hyvin ja he tienaavat mukavasti.

Alasta liikkuu toki kaikenlaisia myyttejä ja lähes legendoiksi muodostuneita tarinoita joilla harvoin on mitään totuuspohjaa, niillä vain halutaan pelotella muita naisia. Yleensä isointa ääntä pitää sellaiset naiset joille kukaan ei maksaisi senttiäkään seksistä, he kovaan ääneen tuomitsevat ja kertovat kuinka eivät voisi koskaan ryhtyä alalle.
 
Saman todennut...
Työkkärin rahat, lapsilisät ja elatusmaksut kun tulee niin niiden päälle käteisellä 600-1400 euroa tulee kuussa. Itsellä vuosien varrella löytynyt seitsemän ihanaa vaki asiakasta ja kyllä elämä hymyilee leveästi :) Täysin samat edut kuin hyvillä treffeillä, mutta ilman mitään negatiivista, saa kunnolla ja rahaa kaupanpäälle, välillä yllätän ilmaisilla jos asiakkaalla on vaikka vuosi- tai syntymäpäiviä.
 
kaunis kiitos
Työkkärin rahat, lapsilisät ja elatusmaksut kun tulee niin niiden päälle käteisellä 600-1400 euroa tulee kuussa. Itsellä vuosien varrella löytynyt seitsemän ihanaa vaki asiakasta ja kyllä elämä hymyilee leveästi :) Täysin samat edut kuin hyvillä treffeillä, mutta ilman mitään negatiivista, saa kunnolla ja rahaa kaupanpäälle, välillä yllätän ilmaisilla jos asiakkaalla on vaikka vuosi- tai syntymäpäiviä.
Kiva kun kerrot täällä auliisti harrastaneesi pimeää työtä 7 vuotta ja samalla nostaneesi mm. työkkärin tukia. Linkki laitettu eteenpäin viranomaisille, petos lienee ainakin yksi rikosnimikkeistä.
 
sh
Korjaus. Täällä ei kannata kertoa kun kireepipoiset mammat linkkailee heti verottajalle. Onko se teidän kukkaa
roista pois jos joku ukko maksaa pillusta? Ai mut voihan se olla jos se on teidän ukko...
 
  • Tykkää
Reactions: erinys
Liquid
hitto ihmiset on sekaisin kun esineellistää itsensä ja ovat siitä iloisia. joo kannattaa kouluttautua jos rahaa haluaa tai säästää. voi hele.... huoraaminen on niin alhaista ja lokaista.
 
"Kukkis"
[QUOTE="tia";30123663]3kertaa seksiä ja sait vain 500???[/QUOTE]

Minusta ihan hyvä summa ja päälle ruoat sekä juomat. Ja itse asiassa 2xseksiä ja yksi kerta masturbointia mihen katsellessa (ja tulin ihan oikeasti eli ei huono keikka ollenkaan).
 
"vvvv"
Joo,jos pokat on hyviä,niin kyllä on kannattavaa :)

Mulla itselläni on 4 vakipokaa,joita tapaa suht säännöllisesti.Tulee ihan mukavasti lisätienestiä,nyt on varaa hemmotella itseä ja ostella luxusta kerrankin.
Tosin mulla yks poka on aivan ihana,on ostanut mulle kaikenlaista arvokkaita koruja,merkkilaukkuja,vaatteita,plus että tietenkin maksaa seksistä ja todella hyvin.

Meillä kans tapana tavata milloin missäkin hotellissa,toisinaa koko yö,toisinaan vaan muutaman tunnin keikka.
Itse en ole tällä hetkellä töissä,mutta rahasta ei todellakaan ole pulaa,opiskelen parhaillaan,ja ilman tätä sivu duunia elämä olisi kyllä aikamoista kitkuttelua,tosin näillä tuloilla joita nyt saa,niin ei edes tekisi mieli mennä oikeisiin töihin...mutta,mutta,kyllä varmasti menen kunhan ensin 2 vuoden päästä valmistun,siihen asti nautin mukavista tuloistani ja kivasta elämästä.
 

Yhteistyössä