Joko olet käynyt "näytelmäkerhossa"?

  • Viestiketjun aloittaja vierass
  • Ensimmäinen viesti
vierass
Pekka Sepp

Kahdessa on jo tänä syksynä ehditty käydä. Onneksi ei ole vielä ainakaan mitään pakkomyyntijuttuja ehdoteltu, yksi opettaja jo ilmoitti, ettei hän noihin lähde mukaan.

Kun noissa on tullut käytyä jo yli kymmenen vuotta, niin sen perusteella kyllä on huomannut, että pitkälti nuo jutun asiat paikkansa pitävät. Pahimpien häirikköoppilaiden vanhempia ei juuri koskaan näy vanhempainilloissa, kilttien rauhallisten tyttöjen vanhempia siellä on sitten tavallisesti jopa molemmat paikalla.

Noita iänikuisia ylihintaisia myyntijuttuja ehdottavat aina pienipalkkaisessa naisvaltaisessa työpaikassa olijat, siellä on helppo pakkomyydä muille, kun on tietynlainen sosiaalinen velvollisuus ostella niitä keksejä, karkkeja ja sukkia.

Yksi vuosi todettiin, että on helpompi maksaa suoraan se parikymppiä, minkä yhelle tulevalla minimimyyntierällä saisi luokan kassaan ja se myös maksettiin sen sijaan, että oltaisiin väkisin kaupattu niitä työkavereille ja naapureille kalliiseen hintaan ja he taas vastavuoroisesti meille. Innokkaimmat sitten saivat ne meidänkin osuudet kaupata.
 

Yhteistyössä