Maalittaminen, osaan nopeasti sanoa vain kaksi tapausta

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Nimittäin Aku Louhimies ja Tomi Metsänketo.

Ivan Puopolo: Maalittamisen kriminalisointi olisi taas yksi sensuurin työkalu!
Maalittamisen kriminalisointi on outo rikos, sillä "kiihottaja" on tai ei ole rikollinen, sen mukaan, miten joku epämääräinen joukko ihmisiä kiihottuu tai ei kiihotu toimimaan sanomisista.
 
vierailija
Purraa maalitetaan.
Höpön, löpön, Purra persuineen on harrastanut vihaista puhetta ja mustamaalausta 4 vuotta mm. Sanna Marinia ja muita Marinin hallituksen ministereitä kohtaan, joten mistään maalittamisesta ei voi puhua. Parempi katsoa vain peiliin. Aku Louhimies ja Tomi Metsänketo taas joutuivat syyttään maalituksen kohteeksi pahimmassa Me Too kiimassa.
 
vierailija
porukat käsittää maalittamisen ihan väärin
Yleensä tarkoituksellisesi, syyttämällä vihervasemmiston ideologian kritisointia maalittamiseksi.
Tässä sisäministeriön tulkinta maalittamisesta:
Maalittaminen on ilmiö, jossa yksi tai useampi toimija kehottaa ja yllyttää suurta joukkoa hyökkäämään yhden ihmisen kimppuun eri tavoin, esimerkiksi lähettämällä vihaviestejä sähköpostilla tai sosiaalisessa mediassa.

Kehotan lukijaa kiinnittämää huomiota sanavalintoihin, "kehottaa ja yllyttää".
Kritiikin esittämien poliitikkoja, poliiseja, toimittajia kohtaan ei ole maalittamista, vaikka samaan kritiikkiin yhtyisivät tuhannet heihin v tuuntuneet kansalaiset.
 
  • Tykkää
Reactions: m1es ja ruuttis
vierailija
Kehotan lukijaa kiinnittämään huomiota sanavalintoihin, "kehottaa ja yllyttää".
Kritiikin esittämien poliitikkoja, poliiseja, toimittajia kohtaan ei ole maalittamista, vaikka samaan kritiikkiin yhtyisivät tuhannet heihin v tuuntuneet kansalaiset.
Poliisikin itkee kuinka heitä maalitetaan ja haluaa kriminalisoida poliisien maalittamisen eli kritisoimisen. Vaarallisella tiellä ollaan liikkeellä jos viranomaisten toimintaa ei saa kritisoida. Suomessa pitäisi olla sama systeemi kuin Usassa, eli kaupunkien asukkaat saavat vaaleissa valita mieleisensä poliisipäällikön.
 
vierailija
Jessikka Aro joutui maalittamisen kohteeksi.
Höpön, löpön Jessikka Aro esitti väitteitä mm. MV-lehteä vastaan ja sai vastaavaa toimintaa ko. medialta ja sen lukijoilta mm. putinisti Johan Bäckmanilta ja Reformi-studiolta.

Muutakin erikoista

”USA:n demokratiaa vastaan hyökänneen” trollitehtaan johtaja muuttaa USA:han
"Kaksi vuotta myöhemmin Joel Harding pentagonin alihankkija ja oman LinkedIn-ansiolistansa mukaan Ukrainan informaatiosodankäynnin laatija kummastelee omassa blogissaan, että väitetyn trollitehtaan johtaja Agata Burdonova on miesystävänsä kanssa saanut luvan muuttaa Yhdysvaltoihin Washingtonin osavaltioon, asuu arvoalueella Bellevuen kaupungissa Seattlen vieressä ja hänen miesystävällään on kovapalkkainen työpaikka Facebookilla.

USA:n käytäntö erilaisten informaatiovaikuttajien osalta on ollut yleensä jotain Chelsea Manningin ja Julian Assangen tapaista, eikä suinkaan Agata Burdonovan tapaista. Kuinka uskottavaa on, että ”USA:n demokratiaa uhanneen trollitehtaan” johtaja saa luvan muuttaa USA:han ja hänen perheenjäsenensä kovapalkkaisen työpaikan sieltä? Tämä vaikuttaa enemmänkin palkinnolta.

Samalla Harding paljastaa, että hän ei Pentagonin kautta tiennyt tehdasväitteisiin liittyvästä informaatio-operaatiosta, sillä jos olisi tiennyt siitä, hän ei olisi paljastanut asiaa omassa blogissaan. Kuka siis oli operaation takana ja palkitsi Burdonovan?"


Sipilän oikeistohallituskaudella nostatettiin McCarthyismin hengessä viholliskuvia hallituspolitiikan ja valtaeliitin suojaksi voimistuvaa kritiikkiä vastaan. Tätä toimintaa edesauttoi Pietarin trollitehdasväitteet sekä puheet kaikenlaisista arvostelijoista Venäjän hyödyllisinä idiootteina. Samaa viholliskuvaa ollaan herättelemässä taas Orpon oikeistohallituskautena vastauksena persujen rasismikirjoitusten sekä hallitusohjelman köyhiin ja työttömiin kohdistuvien sortotoimien kritiikkiin. Ryzzäkortti on jokapaikan jokeri ja keppihevonen.
 
vierailija
Yleensä saa paskaa niskaansa jos alkaa puhua ja kirjoitelka toisista paskaa, niin se vaan on. Aku Louhimies ja Tomi Metsänketo edelleen ainoat tietämäni OIKEAT maalitetut.
 
vierailija
https://twitter.com/HuuhtanenPanu
Panu Huuhtanen tviitti:



Molari: Miksi MV-lehti kirjoitti #JessikkaAro'sta? Korhonen: Aro selitti joka puolella ja ulkomaisessakin mediassa, että MV-lehti on #Venäjä'n vaikutuskanava Suomessa ja MV:n oli pakko tehdä vastineita koko ajan Aron virheellisiin väitteisiin.

11.57 ap. · 23. syysk. 2020

MV-lehdestä tai sen jatkajasta UMV-lehdestä tuli putinistikanava vasta Ilja Janitskinin jäljeen, kun media siirtyi Janus "Donetsk" Putkosen hallintaan.
 
vierailija
MV-lehdestä tai sen jatkajasta UMV-lehdestä tuli putinistikanava vasta Ilja Janitskinin jäljeen, kun media siirtyi Janus "Donetsk" Putkosen hallintaan.
Totta. En voi olla ajattelematta, että jos Ilja olisikin ollut Lauri ja Janitskinin sijaan sukunimenä vaikka Miettinen, niin tätä Moskovan agentti -huutelua olisi ollut vähän vähemmän. Eli aika nolosti suvakit paljastuivat tässä yhteydessä minun silmissäni vähän rasisteiksi.
 

Yhteistyössä