Kuinka monena iltana peräkkäin voin antaa vauvalle särkylääkettä?

  • Viestiketjun aloittaja terhikkin
  • Ensimmäinen viesti
terhikkin
Ikää pian 1v ja nyt on nämä kulmahampaat tehneet öistä kehnoja jo kolme viikkoa. Useina iltoina särkylääkettä on saanut mutta alkaa hirvittää ollaanko jo liian usein annettu. Osaako kukaan sanoa?
 
vierass
Anna niin pitkään kun lapsi tarvii. Särkylääkkeen lisäksi suosittelen Gum Gengigel -geeliä. Ei sisällä lääkeaineita, viilentää ikeniä ja pelasti meidän yöt hampaidentuloaikaan! Löytyy apteekista suunhoitohyllystä.
 
terhikkin
En pihtaa mutta hampaat on tosiaan vaivannut jo tämän kuun alusta saakka, kuukausi putkeen tuntuu kuitenkin melko paljolta! Toki päivällä ei lääkettä ole tarttenut antaa. Tuota geeliä täytyy kyllä kokeilla, mutta miten ihmeessä sitä saa laitettua oikeaan kohtaan ikeneen..? Meillä kun lapsi ei anna suuhunsa paljon ees kattoa.
 
terhikkin
Juu lääkärissä käytetty ja ei ole mitään muuta. On mulla silmät päässä ja näen kyllä että kulmahampaat on tulossa 2kpl. Kohta on läpi. Ikenet on turpeat ja hampaat kuultaa läpi. Kuolaa ja puree kaikkea. Vingahtaa välillä kun puraisee jotain ja ikeneen sattuu. Aina on hampaiden tulo tehnyt kipeää mutta ei koskaan näin kauaa toki.
 
"yks vaan"
meillä tyttö teki kaikki poskihampaat kerralla ja voi sitä kiukkua. mutta meni siinäkin enemmän ku viikko. nyt nuorin on tehny kuukauden hampaita, 3 puhjennut joi ja yksi kuultaa läpi. 3-4 viikkoo annoin lääkettä, ei edes syäny viikkoon paljoo muuta ku korviketta. nyt ei enää onneks tarvii antaa ja syyökin hyvin, vaikka se yksi hammas sieltä vielä on tulossa. viime yö oli kyllä taas huono että ehkä annan ens yöks lääkkeen.
 

Yhteistyössä