10kk unet...minkälaisia muilla??

Täällä nukutaan kolmet päiväunet...pituudelta 30min-1h
Ja yöllä herää 2-4 kertaa iniseen välillä syödään yöllä ja välillä ei...nukkuu yön aikana noin 9-10h

Tahtoisinkin tietää miten teillä muilla tämän ikäisen kanssa menee... :)
 
Meillä nyt pari viimeistä päivää nukkunut vain yhdet unet pituudeltaan noin 1h45min. Tuntuu vähältä tämä, mutta onhan tuota unta sitten yhteensä melkein saman verran kuin teillä.

Yöt on nukkunut noin 10 tuntia. Ei enää syödä yöllä, paitsi no joo onhan se tavallaan yötä, siinä 6 aikaan, jonka jälkeen nukahtaa vielä noin tunniksi. Muutamia kertoja herää ja seisoo sängyssä ja valittaa. Mut nukahtaa kyllä uudestaan kun joku laittaa takaisin makuuasentoon. Itse ei ymmärrä käydä makuulle, vaan puoliunessa siellä sitten itkee.
 
Pääasiassa nukkuu päivällä kolmet n.tunnin unet 11-12, 14-15 ja 18-19 ja yöunille siinä 21-8 taikka 9.
Herää yössä noin 2-3 kertaa ja tutilla hiljenee.

Poika ei ole koskaan syönyt yöllä,tä omituinen tapaus...
 
Meillä kahdet unet päivällä, n. klo 9.30-12.00 ja 14.30-16.30 ja yöt menee n. 21-7 heräämättä. (Vihdoinkin, oli jo aikakin kun tähän asti ollaan allergioitten takia tahittu lähes jatkuvasti..)

Ehkä pian alkaa olemaan yksien päiväunien aika..
 
Meillä poika vähän yli 9kk herää aina 07-07.30, ja nukkuu päivän aikana sitten 2-3 päikkärit kestoltaan 30min-2h,päikkäri ajat vaihtelee aika paljon vielä,joku päivä nukkuu vaan 2x 30min päikkärit ja joskus 3x 1h päikkärit..
Yö unille mennään 21.15-21.45 ja nukkuu omassa sängyssä n.2 asti milloin herää ja itkee kunnes pääsee meidän väliin nukkumaan. Siitä sitten nostan meidän väliin missä hän nukkuu yöstä loppuajan. Ei siis herää kuitenkaan enää yöllä syömään..
Pitäis varmaan jonkinlaista unikoulua harkita että pääsis tostakin yöheräämisestä.
 
Alkuperäinen kirjoittaja Mantsu:
Täällä nukutaan kolmet päiväunet...pituudelta 30min-1h
Ja yöllä herää 2-4 kertaa iniseen välillä syödään yöllä ja välillä ei...nukkuu yön aikana noin 9-10h

Tahtoisinkin tietää miten teillä muilla tämän ikäisen kanssa menee... :)
meillä vähän samalla lailla ku teillä. Nukutaan yleensä kolmet päikkärit just puol-tunnin verran. Illalla käy nukkumaan siinä klo: 21 ja herää useaan otteeseen inisemään. Kerran yöllä syö...Ammulla noustaan keskimäärin siinä puol ysin maissa...
 
Meillä päikkärit noin 10-12 ja 15-16.30.

Sitten yöllä, sirkusta taas riittää! Millon kitistään tuttia, millon maitoa, millon mitäkin! Ihanien rauhallisten jaksojen jälkeen olemme taas palanneet tähän yösirkukseen jossa 1 syöttö/yö muuttui 3-5 pulloteluksi. Joskus halutaan vaan tippa maitoa ja sitten tyytyväisenä nukkumaan, viimeyönä poika pisti varmaan puoli litraa (!!!) muutaman tunnin sisällä (moneen otteesseen) kurkusta alas ennen kuin rauhottui... Kyllä nyt väsyttää... Nukkumaanmenotkin on vaikeutuneet, entinen salamanukahtaja haluaa nyt vaan leikkiä ja nauraa uniaikaan.

Muumimamma vannoutuneena lapsentahtisena äitinä alkaa jo pikkuhiljaa miettimään maitokoulua, eli yösyönnit sais lopppua jos yöllä alkaa litratolkulla juomaan. Se on kuulemma lapsenperusturvallisuuskysymyskin tuo yö heräily. Eli sanovat että vanhempien pitää päättää miten lapsi touhuaa ja jos ei, lapsi tuntee olonsa turvattomaksi jos itse joutuu päättämään maitoajat ja uut yöheräilyt.

Me vasta lähennellään tuota 9kk ikää, toukokuussa tulee 10kk täyteen.
 
Meillä poika nukkuu tunnin verran keskimäärin(joskus vähän kauemmin ja joskus vähemmänkin) tuossa keskipäivän tienoilla. On aina nukkunut päivällä huonosti tai ei ollenkaan, vasta 4-5kuukauden iässä alkoi nukkua päivisin. Yöunet menee hyvin, nukkuu noin 13 tuntia.
 
Onnistuisikohan nyt....

ELi ollaan piirun verran elle 10kk mutta vastailen silti...

yö unet noin 20.15/20.30-07/07.30/08 yleensä tuo 07.30. Tuttia pitää joskus käydä laittamassa.
aamu päikyt 9-10 välillä noin 30-40min
päikyt 13-15.30 välillä noin 2 tuntia
 

Yhteistyössä