20-vuotias tyttö yrittää lasta 28-vuotiaan miehen kanssa.

  • Viestiketjun aloittaja Raskaaksi tuleminen...
  • Ensimmäinen viesti
424242
Täysi-ikäinen nuori nainenhan tuossa on kyseessä. En välttämättä silti katsoisi hyvällä - jos on ammatti hankittuna, eli amis käytynä, niin siitä vaan. Mutta jos lukio takana ja vasta olisi edessä yliopisto-opiskelu tai amk ja ammatin hankkiminen niin toivoisin että ne ensin.
 
"riia"
Ei voi kysyä hyväksynkö jos kyse on parikymppisestä!Olipa se sitten lapseni tai ei.Täysikänenhän se ois ja saa tehä mitä haluaa.Jos haluan jatkossakin heidän arkeensa osallistua ja saada mummolupaa,niin ei auta ku hyväksyä,tukea,olla läsnä,kuunella ja elää mukana.Hyvässä ja pahassa.On annettava tilaisuus!Se mies voi olla todella hyvä,ei sitä ikää pidä katsoa.Toivottaisin perheelle onnea ja jos en miestä tunne,niin tutustutaan,hyvänen aika!
 
"mitäh"
Hyväksyisin tietenkin. Enkä ymmärrä miksi pitäisi erityisesti "hyväksyä", aikuisia molemmat, eikä 8v tuossa iässä ole mikään ihmeellinen ikäero.

Olin 18v kun tutustuin 37v mieheen. Yhdessä oltu nyt 16v ja esikoisenkin sain 20v. Kyllä mun vanhemmat vähän järkyttyneitä olivat, mutta kun tutustuivat mieheeni niin huomasivat ettei se ole niin kamala kuin mitä iästä/ikäerosta voisi päätellä.
 
Pin
[QUOTE="...";29832874]Tällä tyypillä on selvästi mielenterveysongelmia, käy täällä päivittäin näpertämässä näitä ikäeroaloituksia.[/QUOTE]

Joo olenkin ihmetellyt kun ihan koko ajan on jotain 20v raskaana, ehdotanko aborttia, onko ok kun 20v, 20v on lapsi, 20 sitätätätota ja oli pitkä pätkä kun ei näitä tällaisia ollut juuri lainkaan. Luulisi ettei ihmisiä kiinnosta jauhaa iästä niin runsaasti. Yhtäkkiä on monta päivässä, sattumaako?
 

Yhteistyössä